PARTYINFO

 

BASSLINE BASIC - EPISODE III

Datum konání:
14.06.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Orbith vs. Prochy, Stereophonic Experience (clubber.sound), Madman, Raidem
Popis:
LIVC Bassline Cup, Night Storm Dance Session Cup, laser show, dance performance by Nigh Storm, fashion show, pro prvních padesát příchozích Bassline zdarma
 
 
Basic Bassline - Episode III
V pátek 14.6. se opět spojí agentura Moonlight production a občanské sdružení Pro Futurum, aby v klubu Industry55 v Praze připravili třetí pokračování ze seriálu Bassline Basic, tentokrát s podtitulem Episode III. Součástí party bude opět soutěž začínajících DJs LIVC Bassline Cup a nově i soutěž tanečnic Night Storm Dance Cup.
 
V pátek 14. června se opět spojí agentura Moonlight production a občanské sdružení Pro Futurum, aby v klubu Industry55 v Praze připravili třetí pokračování ze seriálu BASIC BASSLINE, tentokrát s podtitulem EPISODE III.

Součástí Basic Bassline Episode III opět bude oblíbená soutěž začínajících DJs LIVC BASSLINE CUP, která vypukne úderem 19. hodiny. Do poroty opět zasednou uznávaní odborníci z řad DJs a novinářů.

Druhé dubnové kolo vyhrál mladý nadějný DJ Raidem, a jak jsme slíbili postaví se za gramofony opět, a to rovnou v hlavní čase. Raidem je skutečná naděje českého DJingu, pořadatelé Basic Bassline Episode III jsou velmi rádi, že ho objevili.

A kdo doplní line up? No přece oblíbená sehraná dvojka Orbith (Bassline) s Prochym (Moonlight), Stereophonic Experience (Clubber Sound) a Madman (Unity).

Stereophonic Experience tvoří DJské duo Jerry a Brady, kteří si za krátkou dobu existence projektu vybudovali slušné renomé, přesahující hranice pražských klubů.

Madmana jste měli možnost slyšet na Unity party v Chuchli, kde se blízknul parádním propracovaným tech-trancovým propracovaným setem a odborná kritika i široká veřejnost si Madmana nemohla vynachválit.

Basic Bassline Episode III nabízí spoustu vychytávek, na jaké už jste asi zvyklí. Za všechny jmenujme Laser Animation Show, Dance Performance by Nigh Storm nebo Fashion Show, pro prvních padesát příchozích Bassline zdarma!

Pokud jste si předchozí Basic Bassline v Industry55 nechali ujít, máte poslední příležitost před nadcházejícími prázdninami, zažít jednu z nejúspěšnějších klubových nocí v ambiciózním pražském klubu Industry55.

Pozorně sledujte časopis Bassline, Rádio Bonton, Rádio Evropa 2 a Rádio 1, servery Techno.cz, Rave.cz, Clubber.cz a Bassline.cz, kde se postupně dozvíte aktuální novinky k Basic Bassline Episode III nebo můžete vyhrát volné vstupy na party a hodnotné ceny.


Soutěž tanečnic

Chcete tancovat na svojí oblíbené akci a ještě za to dostat zaplaceno? Chcete se stát součástí týmu profesionálních tanečnic? Agentura Moonlight a Profuturum pořádají speciální soutěžní konkurs právě pro vás! Soutěž proběhne 14.6. na akci Basic Epizode3 v klubu Industry55 a to od 19h. Odborná porota (profi tanečníci, fotografové apod.) vybere z účastnic dvě nejlepší, které si zatancují na příští BASIC party za příslušný honorář. Souběžně proběhne výběr nových tváří do tanečního týmu klubu Industry55! Počet tanečnic přijímaných do týmu není nijak omezen - záleží jen na vaší originalitě a schopnostech zaujmout! Přihlášky do konkursu se přijímají do 13.6 na e-mail profuturum@centrum.cz, nebo na tel. 0606-336-202. Udělejte krok tím správným směrem - dokažte všem, že na to máte!


22:00 – 24:00 – RAIDEM
24:00 – 02:00 – MADMAN
02:00 – 04:00 – STEREOPHONIC EXPERIENCE
04:00 – 07:00 – ORBITH vs. PROCHY
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Výsledky
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016