PARTYINFO

 

REGGAE ETHNIC SESSION

Datum konání:
28.06.2002 - pátek
Místo konání:
Vlčí Důl - open air
DJs:
Swamp safari, Rude audio, Houba, Jah music, Sir Coxsone, Černoch, Africké slunce, Coltcha united, Reggae grooves, Bashment pirates, Rude boy rhythm, Cool, Ama, ...
Live:
Fast Food, Šum svistu, Sto zvířat, Ska pra šupina, Švihadlo, Fidel Castro, ...
Info:
http://festival.rastaman.cz
Popis:
open air reggae festival (koná se za každého počasí); 290/350 CZK; African drums workshop, offroady, koně, piercing, Čajovna pod stromem čajovým, tetování zdarma, fjafka shop, stanový tábor, ...
 
 
Line-up Aktualizované info k Reggae Ethnic Session
Reggae Ethnic Session 2002
Info o 3. ročníku nezávislého open air festivalu Reggae Ethnic Session 2002.
 
Českolipská agentura JARO pořádá během prvního prázdninového víkendu 3. ročník nezávislého open air festivalu REGGAE ETHNIC SESSION 2002. Od pátku 28.6. do neděle 30. 6. 2002 vystoupí na dvou scénách více než reprezentativní vzorek všech českých a slovenských reggae (ŠVIHADLO, BABALET ...), ska (STO ZVÍŘAT, FAST FOOD, SKA-PRA ŠUPINA, FIDEL CASTRO ...) a "takových podobných" (ŠUM SVISTU, SM LOMOZ ...) kapel a sound systémů (SWAMP SAFARI, RUDE AUDIO, BASHMENT PIRATES …). Celkem více než 30 interpretů.

Na rozsáhlém soukromém pozemku ve Vlčím Dole/Žízníkově nedaleko České Lípy mohou návštěvníci očekávat 2 pódia s programem 37 hodin non stop. Hlavní scéně bude dominovat především živá hudba, druhá scéna bude patřit sound systémům, selektorům a Djům.

Doprovodné akce jsou komponovány pro všechny věkové, a doufáme, že i zájmové skupiny. Bubenický workshop pro návštěvníky pod vedením zkušených mistrů, speciální program pro děti, ale např. i tetovací studio, pletení rasta copánků, malování henou, piercing, jízdy v offroadech nebo na koních. Jídlo a pití bude zajištěno po celou dobu trvání festivalu, a to jak pro vegetariány tak i pro zootariány J. Z Prahy speciálně přicestuje i s personálem Čajovna pod stromem čajovým.

Průvodcem festivalu bude populární moderátor pražského Radia 1 DJ KAYA. Parkovaní, stanovaní, pitná voda a WC v ceně vstupenky.

Začátek festivalu: pátek 15:00
Konec festivalu: neděle 16:00

Kyvadlová doprava Česká Lípa - Žízníkov zajištěna.

Cena vstupenek: v předprodeji 290,- Kč; při nákupu 5 a více vstupenek najednou 270,- Kč; na místě 350,- Kč

Prodejní místa: Praha CD shop Radost FX, Bělehradská, Praha 2 Česká Lípa Mira Gramodesky, náměstí TGM

Vstupenky lze objednat též na dobírku: emailem na adrese deus@volny.cz nebo na mobilním čísle 0603467949

Oficiální web festivalu má adresy: http://www.festival.rastaman.cz/ nebo http://www.volny.cz/clreggae/

Aktuální informace o učinkujících jsou také na http://www.reggae.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016