PARTYINFO

 

ELEMENTS

Datum konání:
21.06.2002 - pátek
Místo konání:
Plzeň - DVD
DJs:
Beax, Cuba, Lucky Toy, X
Popis:
vstup 100 CZK, XXL videoprojekce, go-go dancers, speciální dekorace
 
 
Elements
Po řadě úspěšných akcí agentury MadeInMind v plzeňském DVD klubu se tento pátek uskuteční poslední předprázdninová s názvem ELEMENTS. Jako hlavní lákadlo se představí organizátor populárních IBIZA NIGHT DJ Beax.

DJ Beax začal hrát v roce 1998. Má stylově velmi rozmanitý projev, dokáže zahrát stejně kvalitní techno music jako house music. Poslední dobou objevil kouzlo v Detroitském stylu ELECTRO BOGIE. Mezi jeho oblíbené producenty patří DJ GODFATHER, ANTOIN CLAMARAAN a JOHANESS HEIL. Jako DJe si oblíbil ORBITHA a MILANA KROUŽILA, ale stále má pocit, že u nás není DJ, který by chápal hudbu tak jako on. Za celou dobu fungování si zahrál po boku například MARCO CAROLY, JOELA MULLA, PAUL VAN DYKA, DANNY RAMPLINGA, SHARP BOYS, FAT BOY TIMA, DEREKA MAYE, JOHANESSE HEILA, OLIVERA KLEINA, JOSHE WINKA, JAYDEEHO, COLINA DALEA, NILS HESSE, a spousty dalších. Nyní má svoji rezidentní noc v klubu PARADOGS s názvem RAVE UP a v klubu INDUSTRY 55 s názvem MINI IBIZA NIGHT. Je znám svojí komunikativností se samotnými návštěvníky parties mezi kterými se cítí lépe než v okruhu VIP person.

Dalším účinkujícím je DJ Cuba, který publikum DVD klubu také již několikrát přesvědčil o svých kvalitách techno i house DJe, přičemž se dokázal směle vyrovnat i svým o mnoho známějším kolegům.

Hraje od roku 1994, V roce 1998 hrál na berlínské mega akci LOVE PARADE, V roce 1999 měl na starosti kompilaci CD "Twist point - Connexion in harmony" pro telekomunikační společnost Paegas. Má za sebou vystupování s DJs jako je například CRISTIAN VARELA (Primate-Spain), TOKY (U-club.sk), DALO (Olga+Jozef), LA-DI-DA (Czech techno), TRÁVA (Roxy Praha), PAVEL KREJDL (Czech techno), AGENT (Czech techno), BRAUN (Mecca Praha), IGOR PATAKY (Overthere), PIETRO (Futurebeat)… V současné době sbírá materiál pro svou debutovou desku. Často také vystupuje na pražském Radiu 1.

Sestavu doplní DJka Lucky toy, která je benjamínkem naší agentury a se svými 128 cm pravděpodobně nejmenší DJka na světě. I když hraje něco málo přes rok, tak na jejím výběru desek a skladbě setu je znát předešlé hudební vzdělání a zkušenosti. Její sety mají potřebnou zvukovou hloubku i taneční energii. Velmi často jí můžete slyšet například v pražské hospůdce Joshua.

A samozřejmě nebude chybět rezident klubu DJ X, go-go mršky, obří videoprojekce, speciální dekorace a spousta legrace.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016