PARTYINFO

 

PRO FUTURUM BEATCZ

Datum konání:
07.06.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Beat
DJs:
Raidem (livc/bassline cup), Edgar Lee (ProFuturum), Yarba,
tba..
Popis:
vstup 30 CZK, 1st anniversary of Pro Futurum, happy spring deco, go-go, light show, Edgar's naked performance
 
 
Pro Futurum BeatCZ
Sdružovacích aktivit, jež jsou oficiální součástí státního občansko-právního sektoru je na české taneční scéně stále pomálu. Občanské sdružení Pro Futurum, které patří ve svém okruhu zájmů vůbec k prvním registrovaným organizacím podobného typu, pořádá v pátek 7.6. v CZ Beatu setkání členské základny spojené s oslavami prvního výročí vzniku.
 
Sdružovacích aktivit, jež jsou oficiální součástí státního občansko-právního sektoru je na české taneční scéně stále pomálu. Občanské sdružení Pro Futurum, patří ve svém okruhu zájmů vůbec k prvním registrovaným organizacím podobného typu. V pátek 7.6 se celá členská základna sejde v bývalém tanečním klubu CZ Beat a po roce důsledného uplatňování politiky odpovědného přístupu a tvrdé práce tak bouřlivě oslaví své první výročí vzniku. Mezi gratulujícími budou krom zpřízněných pražských kluberů, přátel a kamarádů také členové známého britského Quadrant sound systému, DJs Cubik, Raidem, Yarba či dvorní reprezentant sdružení Edgar Lee. Prostor naleznete dekorativně rozčleněn do několika tématických celků převážně s jarními motivy.

Přednes hudebníků za gramofony doplní go-go tanečnice.

Cena občerstvení je exklusivně nízká, tedy 18 korun za chutné pivečko, samozřejmostí jsou koktejly, nealko a chutné jídlo.

Během akce budou k dispozici informace a tištěné materiály o činnosti a vyvíjených aktivitách.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016