PARTYINFO

 

NESCAFÉ & MINISTRY OF SOUND GLOBAL TOUR

Datum konání:
15.06.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Alan Thompson (Ministry of Sound), Neo, Coitus Exitus
Funky Room: Luděk Fí
Info:
http://www.housenation.cz...
Popis:
oficiální světová tour londýnského klubu Ministry of Sound
taneční večer ve stylu funky house
oficiální Ministry of Sound dekorace a projekce
start 22:00, end 06:00
 
 
Ministry of Sound Global Tour
V sobotu 15.6. zavítá oficiální světové Nescafé Ministry of Sound Global Tour do pražského klubu Mecca. Agentura House Nation pro vás připravila taneční večer ve stylu funky house s DJejem Alanem Thompsonem.
 
Agentura HOUSENATION.CZ na 15. června připravila jednu velice zajímavou akci. Tento den se uskuteční oficiální světové turné proslulého londýnského klubu Ministry of Sound, které pod hlavičkou Nescafé Ministry of Sound Global Tour zavítá do klubu Mecca s celým svým pověstným ansámblem, včele s vynikajícím DJ ALANEM THOMPSONEM. Ovšem z Ministry Of Sound dorazí také speciální světla, efekty, dekorace a Ministry Of Sound projekce, které byly natočeny speciálně pro tuto noc. Chybět samozřejmě nebude ani legendární obří gramofon. Těšit se můžete na originální světelnou performance Nescafé a také na lahodné koktejly, které pro vás Nescafé připravilo speciálně pro tento večer. Prostor C-Lounge se změní ve FUNK´ IN studio.

Nescafé & Ministry Of Sound Global Tour, to bude noc ve stylu Ministry Of Sound, plná té nejlepší taneční funky house hudby, která se v současnosti hraje v tomto legendárním londýnském klubu.
 
Alan Thompson
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016