PARTYINFO

 

UK EXTASY

Datum konání:
21.06.2002 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - Safari
DJs:
Tony Field (Most Wanted, London, UK), Fun, Vectif, Rai, Micronaut, Alfonso, Béla En, C. B. Wilcox
Live:
Over 3
Popis:
2 stages, vstup 150 CZK, od 23:00 170 CZK
 
 
Interview s Tony Fieldem Tripmag tour to Xmag
Tony Field (Most Wanted UK - London)
 Tony Field Britský DJ a producent Tony Field se věnuje DJingu profesionálně již 8 let a za tu dobu stihl procestovat s deskami na rameni téměř celý svět. Hrál v nejprestižnějších klubech Austrálie, Hongkongu, Řecka, Islandu nebo na legendárních Full Moon parties v Thajsku.

Ve Velké Británii vyhrál několik DJských soutěží a získal mnoho hudebních cen, z nichž nejcennější je ocenění Bedroom Bedlam DJ časopisu Muzik, které dostal například i u nás dobře známý James Zabiela. To mu umožnilo zahrát si například po boku Peace Division a Futureshock v londýnském klubu The End.

Jeho zatím největším úspěchem bylo vystoupení na nejpopulárnějším britském festivalu Homelands.

Je rezidentem několika londýnských klubů, včetně klubu Twisted, kde má rezidentní noc s názvem Mass. Pravidelně hraje v klubech po Evropě, USA či Kanadě a zúčastnil se rovněž WMC v Miami v Shadow Lounge.

DJ magazine přirovnává jeho sety k setům Deep Dish, Johna Digweeda či Dannyho Tenaglii. On sám svůj styl charakterizuje jako groovem orientovaný deep house, ale umí zahrát i stejně kvalitní tribal nebo techno set, což jistě na tour předvede. Jako producent působí a své věci vydává na labelu Igloo Records, a tak se rozhodně máte na co těšit. Nebo snad na koho?
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016