PARTYINFO

 

UK EXTASY

Datum konání:
21.06.2002 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - Safari
DJs:
Tony Field (Most Wanted, London, UK), Fun, Vectif, Rai, Micronaut, Alfonso, Béla En, C. B. Wilcox
Live:
Over 3
Popis:
2 stages, vstup 150 CZK, od 23:00 170 CZK
 
 
Interview s Tony Fieldem
Tripmag tour to Xmag
Časopis XMAG, dříve známý jako TRIPMAG, vás v rámci svého turné po klubech celé České republiky, zve na svou první zastávku do luxusního prostředí dvoupatrového klubu Safari v Hradci Králové, na párty s názvem UK EXTASY.

V pátek 21.6.2002 tak proběhne dozajista jedna z největších událostí, jakou taneční scéna v HK zažila. Jako hvězda večera se za gramofony v české premiéře představí britský DJ a producent Tony Field (Most Wanted UK - London).

Tony je uznávanou postavou britské taneční scény a se svým kufrem obletěl prakticky celý svět. Kromě rezidentních nocí v londýnských klubech hraje pravidelně po celé Evropě, USA i Kanadě. Jeho asi největším úspěchem bylo vystoupení na festivalu Homelands, kde koneckonců vystoupí i letos.

Na dvou podiích ho doplní celkem 7 českých DJs a jeden live projekt, a to v následující sestavě: DJ Fun, nejpopulárnější hradecký DJ a v podstatě duchovní otec taneční scény v HK, dnes již hájící barvy agentury Lighthouse, určitě tak jako vždy vytvoří úžasnou a nezapomenutelnou atmosféru. Něco z Radosti FX nám namíchá rezident tohoto klubu DJ Vectif a aby toho nebylo málo tak za náš nejlepší klub tady v Hradci nastoupí ještě DJ Rai. Tuto již tak skvělou sestavu doplní svým progresivním setem zástupce TRIPMAGu, objev tohoto ruku DJ Micronaut (aka Lukáš Zilvar ;) pozn. Techno.cz), který celou noc uzavře svým dvou hodinovým setem.

Na druhém podiu se představí nejprve DJ C. B. Wilcox, poté, co do obliby strmě stoupající, projekt Over 3, jenž Live zahraje spoustu osvěčených pecek včetně singlu "Woman in space", který nedávno vyšel na vynilu, ale i nových a jistě zajímavých skladeb. Rovné beaty pak poněkud zlomí DJ Alfonzo, aby je pak mohl rozdělit ještě náš 2stepový DJ Béla En. Kromě tohoto neodolatelného line upu se můžete těšit na spoustu vychytávek jakými bude jistě světelná show, projekce, go go dancers, modní přehlídka, stolní fotbálky a videoherna, venkovní zahrada nebo Tripmag pro každého pátého clubbera ZDARMA!


Klub Safari se nachází v centru Hradce Králové, uvnitř Gočárova okruhu na Pospíšilově třídě. Je umístěn ve vícepodlažní budově v druhém nadzemním podlaží nad Rychtářovou pivnicí, s možností vstupu na terasu. V suterénu je navíc alternativní prostor, kde bude druhé pódium. MHD linka č. 6, 12, 23, 27, zastávka "Pyrám" a poté pár kroků po hlavní zpět.

More info: www.safariclub.cz a www.blbykecy.zde.cz
 
Tony Field (Most Wanted UK - London)

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016