PARTYINFO

 

WORLD JUGGLING DAY & REGGAE OPEN AIR VOL. 7

Datum konání:
15.06.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - park Židovské Pece
DJs:
Babylon Rocka, Rude Audio, Yukimura, Ravi
Info:
http://www.zonglovani.cz...
Popis:
start 14:00, vstup volný!
 
 
Světový den žonglování
V sobotu 15.6. se od 14:00 koná v parku Židovské pece v Praze 3 letošní druhé venkovní setkání žonglérů a workshopy žonglování s názvem World Juggling Day & Reggae Open Air vol. 7. Patnáctý červen je vyhlášen Mezinárodní žonglérskou asociací (IJA) jako Světový den žonglování.
 
V sobotu 15. června se od 14:00 hodin koná v parku Židovské pece v Praze 3 letošní druhé venkovní setkání žonglérů a workshopy žonglování s názvem World Juggling Day & Reggae Open Air vol 7. Patnáctý červen je vyhlášen Mezinárodní žonglérskou asociací (IJA) jako Světový den žonglování, kdy se po celém světě pořádají žonglérské srazy, akce, festivaly... U nás bude oslaven pohodovou hudbou ve stylu reggae a žonglováním, je připravený stánek s hračkami na půjčení i prodej, osvěžující občerstvení, které připraví Boiler Bar...

Určitě se objeví i sluníčko, které přiláká spousty krásných lidí. Večer se všichni mohou těšit na společnou fireshow, ale i žonglování pod UV světlem. Novinkou na tomto setkání bude i videoprojekce s nahrávkami z různých akcí.

Zahrají DJs Babylon Rocka, Rude Audio, Yukimura & Ravi.

Pořádají Happy End Production a SK centrum aktivní mládeže Boiler. Vstup volný!

Info také na www.zonglovani.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016