PARTYINFO

 

SWISS MASSIVE

Datum konání:
12.07.2002 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Barumba
DJs:
Katcha feat. MC Nu.C & Lin-dee (workshops.cz)
special guest: Neuro_technologies - Neotek (Switzerland) + MC Matt (Pure Wetness)
Popis:
v případě pěkného počasí se akce koná na koupališti Poděbrady u Olomouce
 
 
Nová série rezidentních akcí
Již se k vám snad již donesla informace, že klub Barumba (www.barumba.cz) pořádá ve spolupráci s agenturou Workshops (www.workshops.cz) novou sérii rezidentních akcí. Pravidelná noc oblíbené DJky Katchy, zástupkyně zlámaných beatů, bude odstartována již tento pátek v Olomouci při akci Swiss Massive. Představí se zde DJ Neotek z dua Neuro_technologies a Matt - jeden z nej MCs současnosti, oba švýcarské národnosti. Kvalitní noc slibující spoustu skvělých zážitků a výjimečné hudby z dosud nepříliš prozkoumaného Švýcarska se blíží již tento víkend!

Skvěle vypadající předpověď počasí napovídá o tom, že by se celá akce mohla uskutečnit nikoliv ve výborné Barumbě, ale na pláži Poděbrady, kde se koná většina velkých letních akcí tohoto klubu. Pro návštěvníky je zde připravený výkonný sound systém, videoprojekce, koupání, grilování a hlavně skvělá možnost poslechnout si hudbu v příjemném prostředí přímo pod čirým letním nebem. Skvělé reference tohoto místa mohou potvrdit návštěvníci nedávného Hip Hop Open Airu či nesmírně atmosférických Reggae parties. Na palmovou pláž se dostanete pomocí autobusových spojů č. 18 a 20 - směr Horka n. M. V případě že by meteorologové zklamali a počasí se nezdařilo, koná se celá show v Barumbě.

A kdo jiný se krom Katchy zmocní možnosti doprovázet hlavní představitele ze Švýcarska? Výtečný Lucky, resident většiny drum'n'bassových večírků v Barumbě. Skvělým zážitkem a třešničkou na dortu bude i Sayko, člověk věnující se mixování přes deset let, který by se ovšem dal vyhlásit jako objev roku. Jeho velice propracovaná definice DJingu z něj během malé chvíle vytvořila vysoce respektovaného hudebníka, o němž jsem již nejednou zaslechl chvály jdoucí do výšin nejlepšího tuzemského DJe. Možná právě proto se právě on zmocní mixu po Neotekovi.

Finální lineup tedy bude vypadat přibližně takto:
Lucky [Barumba]
Katcha, MC Nu.C & Lin.dee [Workshops]
Neuro_technologies: DJ Neotek & MC Matt [Pure Wetness]
Sayko [dvoika.troika]

Celá noc se nebude nést jen v rytmech zlámaných beatů, ale dočkáme se i bujarých oslav hned dvou narozenin. Jak Sayko, tak i zahraniční host Neotek se rozhodli právě zde oslavit své narozeniny! Snad se tedy dočkáme i narozeninových dortů pro oba oslavence a slavnostního předávání dárků. Každý návštěvník, kdo má zájem věnovat někomu z oslavenců libovolnou nepotřebnost, nechť ji vezme s sebou. Všichni doufáme i za házení obou protagonistů do teplých vod Poděbradského jezera :)

Veškerá produkce se v případě konání na Poděbradské pláži přibližně kolem čtvrté hodiny přesune na afterparty do Barumby, kde již přesnější lineup není stanoven. Dočkáme se ale určitě ping pongu Katchi a Sayka, doprovázeného vokály některého z MCs. Barumba opět slibuje zajímavou podívanou a hlavně poslouchanou zlomených rytmů, na které by neměl žádný jejich oblíbenec chybět.

Více informací ohledně Barumby, Poděbradských jezer a pláží či Swiss Massive se dozvíte na (www.barumba.cz), popřípadě emailu bookings@workshops.cz.
 
DJ Sayko Neuro_technologies na pravidelné noci Massive

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016