PARTYINFO

 

FESTIVAL LOOP

Datum konání:
27.07.2002 - sobota
Místo konání:
Brno - BVV (výstaviště)
DJs:
Rave.cz stage (techno): Samuel L. Session (sls, EU), Hardcell & Pär Grindvik (live - re run, SWE), Rob OK (JAR), Benko (subtech, SK), Kaisersoze (lunar), Orbith (bassline), Skipworker / Mr. Vee (live - g productions), Hyde (lunar), Jerry (lunar), Džejár (dc promo), Hooby (rts)
Xmag stage (house, tech-house, deep-house): Jay Dee (first impresion, NL), Eric Fischer (danube rave, A), Martin Haberland (working pro, SK), Trava (lex rec.), Bee Kee Pers (live - b.y.p.r.), LIVE - E.C.A. (live - lighthouse), Javas (eastbase), Reha (art impress), Koala, Lucca (mersey)
Perpetuum stage (chillout, experimental, minimal): Farben aka Jan Jelínek (klang, GER), Skank (leporelo, SK), Subsist (experience), Aleph (lunar), Artie, Ali (perpetuum)
Deejays.cz stage (dnb): Soulsource (resistance ag., SUI), Koogi (eastbase), IM Cyber (eastbase), Inspiral X62 (dvoika.troika), Sayko (dvoika.troika), Overflow
Kalaschnikov stage (hip hop): Warszafszki dezcz (live - rrx records, PL), Flaps (live - SK), Sila argumentu (live - SK), Questablist crew (mehdi, five, arsen - 6 gramo exibice), Mario (PL), Maniac
Info:
http://www.festivalloop.cz...
Popis:
pavilony A, V, H a stan
sound systemy EAW a AC Akustika, laser light show Live (SK), živá videoanimace Phase, dekorace Depo9
v areálu U rampa, shopy, simulátory, bary, koktejlové bary Bols, venkovní posezení, afterparty
živý přenos na www.festivalloop.cz, www.techno.cz, www.rave.cz videotechnologií Švamberk.NET
předprodej vstupenek: Tickestream
 
 
Švýcarský sceneleader Soulsource na Loopu
Detaily před odletem na festival Loop
Konec týdne se blíží a spolu s ním velkolepý brněnský festival Loop. Již v sobotu se na brněnském výstavišti dočkáte více než padesáti hudebníků na sedmi pódiích, mezi nimiž bude i jeden stage zaměřen čistě na drum'n'bass. V uplynulých dnech jste se mohli a ještě budete moci formou rozhovorů seznámit se zástupci zalomených beatů, na Radiu16 (www.radio16.cz) můžete pravidelně poslouchat i jejich sety. Před festivalem se však objevilo ještě pár informací, které považujeme za důležité zveřejnit.

Jednou z nejpodstatnějších zpráv je, že na festivalu z důvodů nepříjemné autonehody nevystoupí očekávaný DJ Sayko. Věříme, že se Sayko brzy uzdraví, a bude připraven na pozdější širší představení brněnskému publiku. Jeho místo na závěrečnou dvouhodinu festivalu zaujme DJka Katcha, která jistě předvede stejně zábavné vystoupení. Díky nepříjemnému odpadnutí Sayka se i lehce změní páteční program Radia16, kde budete moci v 15.00 a 21.00 poslechnout set DJky Katchi doprovázený vokalistkou Klárou Nemravovou.

K DJce IM Cyber přibyl vokalista MC Aktiff, zástupce slovenského uskupení Trademark. Věříme, že se tomuto duu podaří perfektně připravit atmosféru haly pro příchod hlavního leadera drum'n'bassového stage, Švýcara Soulsource. MC Aktiff je považován za energického nevyčerpatelného MCho, který se v poslední době klubové scéně lehce vyhýbá. Přesto jeho vystoupení jakožto jediného vokalisty doprovázejícího DJe bude kladně ohodnoceno.

Uskupení Trademark bylo založeno roku 1999, ze začátku jej tvořili Destroyah, L*rry a Bisley. Poté se k nim přidal DJ Ricki Fitz a když se v roce 2001 přidal i MC Aktiff, byl Trademark kompletní. Začátky tohoto čistě drum'n'bassového projektu se oficiálně datují od ledna 2000. Během půl roku se za podpory DJe Gabanny dostal Trademark na vysokou úroveň, jeho DJs si zahráli v U.Clubu jako hosté noci Drumatique a Room Clubu, v bratislavské Galerii Duna mají dokonce své rezidentní večery.

Poslední důležitou zprávou by měl být následný časový lineup celého stage.
Pódium oživne v šest hodin večer a přesně o dvanáct hodin později utichne.

18:00 - 20:00 DJ Overflow, Redrum (Brno)
20:00 - 22:00 DJ Inspiral X62, dvoika.troika (Ostrava)
22:00 - 00:00 DJ IM Cyber, EastBase (Praha) & MC Aktiff, Trademark (Slovakia)
00:00 - 02:00 DJ Soulsource, Pure Wetness (Switzerland)
02:00 - 04:00 DJ Koogi, EastBase (Praha)
04:00 - 06:00 DJ Katcha, Workshops (Praha)

Těšíme se na vaši návštěvu drum'n'bassového stage festivalu Loop (www.festivalloop.cz).
 
Interview - Inspiral X62 Line-up festivalu Loop Loop News Rozhovor s Koogim Loop Sessions na Radiu16 DJ Overflow - interview Hardcell (Skunkworks/SWE) exklusivně před vystoupením na festivalu Loop Novinky brněnského festivalu Loop První informace o drum'n'bassu na Loopu Festival Loop

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Poděkování pořadatelů
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016