PARTYINFO

 

MIX

Datum konání:
12.07.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tráva (lex rec.), Lana (vinyl.cz)
special guest: Gideon Jackson (UK)
chill-out: Significant Brother
 
 
Červencový Trávův Mix
Gideon Jackson na Mixu
Gideon Jackson je dalším elitním britským tech-house DJem a producentem, který zavítá na residentní noc DJe Trávy MIX.

Začal se zajímat o house music na sklonku roku 1988 v době velkého acid house boomu, ostatně jako naprostá většina dnes uznávaných hvězd. Po počátcích na menších parties začal vystupovat v klubech jako The End a Wiggle. Dnes si drží obměsíční residenci v klubu Fabric a pravidelně hraje také z záhřebském klubu Stereo Studio, mimo to se nepravidelně objevuje v lineupech všech britských klubů a značné oblibě se těší ve východní Asii (Malaysie, Singapur) a v oblasti Balkánu (Makedonie, Řecko, Chorvatsko).

Jako producent splodil svou prvotinu "The Exordium EP" pro londýnský label TOT, také se zabýval scénickou a filmovou hudbou. Pak si založil svůj první label Outa The Blue Rec, na kterém vydal 3 singly, z kterých si ten poslední s názvem "Immerse" vybral sám Carl Cox pro svou kompilaci Fact II. Jeho další releasy na tomto labelu "Keep On" a "Dont Hold Back" zařadil u nás dobře známý Terry Francis na své kompilace Architecture vol I & II. Dále vydal Gideon celkem 4 mixované CDs a několik exkluzivních tracků pro sérii kompilací TechHouse Phenomena. Jeho jméno můžete znát i z portfolia labelu Pagan, NRK, Eye4Sound či Swag.

Za gramofony si Gideon osvojil unikátní sound, který má dynamický a "špinavý" spád, ale stále flirtuje s hypnotickým soulovým pocitem pod basovými linkami, který zasahuje podvědomí posluchačů.

Gideon má také každou středu od 18-20 hodin svou pravidelně show na internetovém radiu, takže se o jeho kvalitách můžete sami přesvědčit na adrese www.londonliveanddirect.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016