PARTYINFO

 

ZEN BOAT

Datum konání:
21.07.2002 - neděle
Místo konání:
Praha - Parník Visla
DJs:
Jimmy Van M, Michael Burian, Joel Einhorn, Rai
Popis:
vstup 330/400 CZK (80 míst), open 20:00, start 21:00
předprodej vstupenek: Tickestream
 
 
Exkluzivní plavba parníkem
Oslavy 3. výročí ZENu se protáhnou po vynikajících zkušenostech z loňského roku na dva dny (jen málo štastlivců se mohlo účastnit památného mejdanu s DJem Sashou a Jamesem Zabielou na parníku při oslavách 2. narozenin této noci).

Na exkluzivní plavbě s parníkem s velmi limitovaným počtem návštěvníků (do prodeje se pouští pouze 80 lístků) zahraje osazenstvo ZEN cirkusu z předchozí noci. Sestavě vévodí korunní princ progressive trůnu, DJ JIMMY VAN M, domácí vody ;) budou hájit residenti ZENu MICHAEL BURIAN, JOEL EINHORN a RAI.

Nástup na parník VISLA je možný od 20:00 u Čechova Mostu pod Právnickou Fakultou, odjezd je naplánován na 21:00 hodin. Ti, kteří se obávají celé nechtěně strávené noci na parníku, mohou být ujištěni, že parník bude každé dvě hodiny zastavovat v centru Prahy a poskytne možnost vystoupení.

Cena lístku na tuto jedinečnou plavbu je 330 Kč v předprodeji a 400 Kč na místě (pokud budou lístky), v ceně je ovšem večere na grilu s možností volby mezi grilovaným masem a vegetariánskou stravou.

Na vodě se bude odehrávat vše, co k ZENu patří: světelná show, UV dekorace a hlavně PROGRESSIVE HOUSE!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016