PARTYINFO

 

SUMMER SESSION

Datum konání:
27.07.2002 - sobota
Místo konání:
České Budějovice - Sportovní hala na dlouhé louce
DJs:
Jurgen, Rude audio crew
Live:
Indy & Wich, Dizzastar, K.o.kru, Tabula Rasa, Špatney Wliw
Info:
http://www.freeproduction.cz
Popis:
start 10:00, end 02:00, stav beztíže na trenažéru, exhibice: české reprezentace v hakisacu, frisbee, yo-yo, BMX, breakdance, akrobatických draků; bungee jumping, katapultáž, horolezecká stěna, playstation, fotbálky, čajovna, grooveshop, konopného oblečení
mokrá varianta při nepřízni počasí: celá akce se koná od 17:00 v KD Slavia v Českých Budějovicích
 
 
Summer Session
Travnatý areál v okolí skate parku a Sportovní haly v Českých Budějovicích

Agentura FREE PRODUCTION si dovoluje pozvat všechny, kdo mají rádi pohodovou letní atmosféru, netradiční sporty, zábavu, slunce, houpavé reggae a hip-hopové rytmy 27. července do areálu v těsné blízkosti skate parku a sportovní haly, nacházející se deset minut pěšky z centra Českých Budějovic.

Vystoupí mnoho předních reggae, ska a hip-hopových DJs a kapel jak z Čech tak i ze zahraničí.

Svou účast již nyní z kapel potvrdili INDY a WICH, DIZZASTAR, K.O.Kru, TABULA RASA, ŠPATNEY WLIW a z DJs např. RUDE AUDIO (ska + reggae Praha), JURGEN, BRAINDREAD, ale též dva velmi dobří DJs a jeden MCs z Belgického Bruselu. O možném vystoupení dalších nejen českých DJs a kapel se stále jedná.

Celá akce začíná již v deset hodin v poledne a končit by měla okolo druhé hodiny ranní. Pro všechny návštěvníky je připraven velmi široký doprovodný program, z kterého si zajisté vybere každý.

Návštěvníci budou moci okusit stav beztiže, simulovaném na trenažéru, který je používán pro výcvik letců nadzvukových letounů, shlédnout exhibice našich nejlepších reprezentantů ve stále populárnějším hakisacu a budou se moci též zaregistrovat do svazu, který sdružuje všechny hráče tohoto sportovního odvětví v naší republice.

Dále jsou připraveny exhibice v házení a ukázkách různých tiků a soutěží ve Frisbee (létací talíř), exhibice s nestárnoucí zábavou spojenou s jedním kolečkem a provázkem - YO-YEM.

BMX exhibici předvede několik předních jezdců z českých profi teamů.

Velmi divácky zajímavé by mělo být zřejmě první velké představení řiditelných akrobatických draků, které se velmi často používají při sportovního adrenalinového odvětví - kitesurfingu, kdy drak táhne surfové prkno plující po vodní hladině.

Pro ty, kteří mají rádi hladinu adrenalinu na co nejvyšší úrovni, budou připraveny takové atrakce jako bungee jumping, opak bungee jumpingu - katapultáž (vystřelování na laně do volného prostoru), nebo možnost vyzkoušet své lezecké schopnosti na umělé horolezecké stěně.

Co všechno je ještě připraveno a na co se můžou návštěvníci těšit? Na vystoupení v breakdancu jedné z nejlepších českých partiček NGS z Prahy, na několik konzolí Playstation II, na čajovnu a její výborné čaje, na groove shop, na prodej konopného oblečení, na prodej sk8 oblečení, na různorodé občerstvení a pod.

Více informací: www.freeproduction.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016