PARTYINFO

 

TECHNORAMA

Datum konání:
03.08.2002 - sobota
Místo konání:
Litvínov - Hora sv. Kateřiny
DJs:
techno stage: Boss (Bajkonur/SK), THC (Radical productions/CZ), Geytekry (Prossive), Kohei KoseiI + Bubble Bery (Henau production), Akitom (Praha), Fidlushek (PO SSM), Thomas (Techno negative) vs. Jamir (Karkul21) - 4 deck show, De'Facto (Most)
chillout zone: Milki & Voita (Lighthouse) - 4 decks freestyle show, Spyro (Reverse DJs),
Rudek (Partyovka), Noki (Praha)
Popis:
prázdninový open air
 
 
Prazdninový open air Technorama 2002
DJ Boss - profil
Jeden z najmladších a najnadějnějších slovenských djs, někteří již nyní o něm hovoří jako o vycházející hvězdě slovenského techno nebe. Či to bude pouze to slovenské to ukáže časem, ale faktem zůstává, že je velmi často zvaný hrávat do zahraničí.

Jako dorostenec poslouchal všechno od Elánu, přez Queen, Twenty 4 seven, 2Unlimited až po hardcore techno z Holandska. Jak sámříká, neměl žádný vzor, který by ho nějak hudebně nasmětroval, až na svého souseda, který poslouchal kompilace Thunderdome, které se vyznačovali velkou tvrdostí a rychlostí. To ho nakonec ovlivnilo natolik, že se rozhodnul věnovat se pouze techno, I když ne přímo takové jako na Thunderdome, ale spíše klubovému...

Okolo roku 1994-95 začal tvorit své vlastní amatérské tracky. Jeho snem bylo zahrat si na nějaké party, před opravdovým publikem. Tuhle možnost dostal poprvé ve svém rodišti Piešťanech v roce 2000 na akci "Lost in Trance", a to byl jeden z momentů, kdy si uvědomil, čemu by se chtěl ve svém životě opravdu venovat. V tom roce se pak začíná hudobní produkci věnovat profesionálně.

Joko svou první věc vydal parameter jedna EP na labelu: Kne Deep rec, kde vydávají producenti ako dj Rush, Mark Verbos, WJ Henze...
Máloktorému producentovi se podaří v pouhých 20ti letech vydat věc, a přitom ješte na světoznámé značce ako je Kne Deep recordings. Tahlo skutečnost byla impulzem pro zájem "elektronic dance music" veřejnosti, počínajích djs, producenty, promotéry a médii. Postupně byl pozvaný hrát na všechny nejdůležitější a najznámější akce po celém Slovensku, kde si kvalitou svého hraní a schopností vytvořit skvělou atmosféru, definitivně získal srdce většiny návštevníků parties. Od té doby vydal ješte několik dalších věcí na labelech Kne Deep rec., Room Tone rec., Palicavonzvreca a remix na Stickman rec.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016