PARTYINFO

 

HANGARS 2002

Datum konání:
26.07.2002 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - Festival Park, letiště
DJs:
CJ Bolland (Belgie) + MC Skreen, Michael Burian, Orbith, Koogi, IM Cyber, Miquel, Madman, Tee-Mike, Made, Mash
Live:
Trancegate
Popis:
NAKONEC PŘECI JEN NA LETIŠTI V HK!
2x velkoplošná videoprojekce, green kvant laser show, EAW sound system, dekorace, informační stánek Dropin o nebezpečí drog, parkoviště přímo v areálu, kyvadlová doprava z autobusového nádraží v HK (odjezd od 18:00 každých cca 20 min)
vstup 260-270/299 CZK
 
 
Úspěšné jednání Závěrečné informace Rozhovor se CJ Bollandem Web, předprodeje, line-up, afterparty
Hangars 2002
Na polovinu prázdnin připravila agentura MOUNTAINGATE společně s východočeským Radiem ČERNÁ HORA a MUSIC CLUBEM MAX Králíky u Nového Bydžova akci, jakou Hradec Králové doposud nezažil. K letnímu "řádění" budou k dispozici dva bývalé vojenské hangáry (úly). Akce bude rozdělena na 2 stage, PROGRESSIVE STAGE a ENERGY FRUITS STAGE.

PROGRESSIVE STAGE bude patřit nejen české DJské elitě (DJ Orbith, Michael Burian, Miquel, Madman a liveact Trancegate), ale především belgickému DJ a producentovi CJ BOLLANDOVI. Ten vystoupí, jak je již zvykem, se svým MC Skreenem. To, že se CJ Bolland těší v ČR velké oblibě dokazuje i fakt, že se právě CJ Bolland již poněkolikáté umístil na předních pozicích anket o "MOST WANTED" DJe.

Druhý hangár se kluberům otevře již v 17 hod. Do půlnoci se zde představí postupně DJs Radia Černá Hora, Tee-Mike, Mash a Mate. Ti zde představí aktuální zvuk nového pořadu o taneční hudbě DANCE ZONE ON-AIR, který běží každý pátek na frekvencích Radia Černá Hora. Akce s názvem Energy fruits již proběhly v řadě východočeských klubů a získaly si tak značnou oblíbenost mezi mladými lidmi. Od jedné hodiny bude celý 2. hangár patřit nepravidelným beatům, čili stylům jako jungle, d'n'b, breakbeat. Zde je potvrzena elita českých jungle a d'n'b DJs, Koogi a IM Cyber.

Samozřejmostí bude EAW sound system, světelná a laser show, 2x velkoplošná videoprojekce, informační stánek Dropinu o nebezpečí drog, parkoviště v areálu letiště, kyvadlová doprava z centra Hradce Králové, atd.

Více informací včetně profilů DJs a soutěže postupně najdete na http://hangars.zde.cz/ nebo na emailu mountaingate@email.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016