PARTYINFO

 

HANGARS 2002

Datum konání:
26.07.2002 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - Festival Park, letiště
DJs:
CJ Bolland (Belgie) + MC Skreen, Michael Burian, Orbith, Koogi, IM Cyber, Miquel, Madman, Tee-Mike, Made, Mash
Live:
Trancegate
Popis:
NAKONEC PŘECI JEN NA LETIŠTI V HK!
2x velkoplošná videoprojekce, green kvant laser show, EAW sound system, dekorace, informační stánek Dropin o nebezpečí drog, parkoviště přímo v areálu, kyvadlová doprava z autobusového nádraží v HK (odjezd od 18:00 každých cca 20 min)
vstup 260-270/299 CZK
 
 
Úspěšné jednání
Závěrečné informace
Vzhledem k meterologické předpovědi, která předpovídá na pátek možné dešťové přeháňky přinášíme ještě popis prostoru, kde v pátek akce Hangars 2002 proběhne. Vzhledem k častým dotazům zda bude akce zastřešena chci uvést věc na pravou míru. Party Hangars se bude rozkládat ve dvou bývalých vojenských hangárech (úlech), tyto dva hangáry bez problému schovají před deštěm cca 2000-2500 návštěvníků. Většina prostorů, kde bude party probíhat je vybetonovaná nebo vyasfaltovaná, což by mělo zabránit vzniku tolik nepříjemných kaluží a bláta.

Doprava bude značena v Hradci Králové pomocí naváděcích cedulí. Parkování bude možné přímo v areálu letiště. Kyvadlová doprava bude odjíždět z označeného místa poblíž autobusového a vlakového nádraží v centru Hradce Králové. Dopravu bude zajišťovat označený autobus s logy Music clubu Max Králíky (MCM) , který bude jezdit v pravidelných cca 20 min. intervalech od 18 hod.

Brány letiště budou pro návštěvníky otevřeny v 18:00 hod., hudební produkce bude končit v 7:00 hod. V 5:00 hod. začíná oficiální afterparty, která změnila místo konání (LOĎ ČECHIE, SMETANOVO NÁBŘEŽÍ, HK (v centru HK)).
 
Rozhovor se CJ Bollandem Web, předprodeje, line-up, afterparty Hangars 2002

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016