PARTYINFO

 

ALGORHYTHM

Datum konání:
29.06.2002 - sobota
Místo konání:
Rudník - open air
DJs:
Orbith, Pluto, Cool & guests

Live:
Trancegate supported by Zdeněk Plachý (baskytara, perkuse), Myussa (vokál), Madman (scratche, FX)
Popis:
techno, electro, tech-house, wet&hard open air night
koupání, možnost kempování a parkování v areálu
vstup 99 CZK
 
 
Techno, electro, tech-house, wet&hard open air night
Po úspěšných 3 akcích, které již v areálu koupaliště v Rudníku u Hostinného v Podkrkonoší proběhly v uplynulých 2 letech se agentura Mountaingate rozhodla připravit další příjemnou open air party. Lokalita koupaliště a autokempu se nachází mezi Trutnovem a Vrchlabím a je obklopena kouzelnou přírodou Krkonoš.

Pro letošní akci s názvem Algorhythm vsadila Mountaingate na nejoblíbenějšího českého DJe Orbitha (dle časopisu Bassline). Orbith odehraje exklusivní 3 hodinový set postavený na pozitivních skladbách electra prokládané deskami kvalitního techna.

Liveact Trancegate si odbude spoji letní festivalovou premiéru za podpory několika živých muzikantů. Jeho set bude doplněný o živou baskytaru v podání Zdeňka Plachého, o vokál Myusshy, o efekty a scratche se postará DJ Madman. Tuto sestavu bude možné zažít např. na Open Air Fieldu nebo na velké party Hangars 2002, která proběhne 26.7. v hangárech na letišti v Hradci Králové.

Celou akci bude rozjíždět DJ a promoter Pluto. Ten je znám především díky progresivním wet&hard setům, kterými pravidelně dostává clubbery na velmi populárních parties s názvem Ibiza Night.

Svítání a závěr party bude patřit stále oblíbenějšímu rezidentovi klubu Lesanka-Zenith v Jánských Lazních, DJi Coolovi. Cool se taneční hudbě věnuje déle než 10 let, proto byl u zrodu české taneční scény. Přestože nikdy neměl potřebu se za každou cenu zviditelňovat tak, jak to dnes dělá řada začínajících DJs, kteří mu nesahají ani po kolena, si dokáže výborně získat publikum svými sety, které v sobě mají plno energie. Jeho set je charakterizován nejen velmi precizními mixy, ale i vyrovnaným výběrem desek z oblasti rozkládající se od tribal rytmů až k funky technu.

Tak jako i na předchozích akcích bude k dispozici velké šapitó, které v případě deště schová min. 400 bavících se clubberů.

Doprava autem: Rudník leží na půlce cesty z Trutnova do Vrchlabí, parkování vozidel je možné přímo v areálu autokempu. Vlakem nebo autobusem do Hostinného, odsud pěšky cca hodina pomalé chůze.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016