PARTYINFO

 

ATTENTION! SUMMER

Datum konání:
06.07.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Dan Cooley (rezident, roxy), Cubik (lighthouse), Manio (E.C.A.)
Live:
Solid Sound Cabinet (live)
Popis:
start 22:00
 
 
Červencová party Attention!
Červencová party Attention!, jejíž je rezidentem DJ Dan Cooley z bookingu Roxy, bude ve znamení hodně pohodové progressivní hudby. Dan Cooley, který na Attention! parties hraje jeden set lepší než druhý a získal si tím už řadu nových příznivců, si přizval jako jednoho z hostů dalšího výborného DJe Cubika z agentury Lighthouse. Tito dva chlapíci si spolu na party už nejednou zahráli a dokonce i na samotné Attention! v březnu v Industry, kdy byla tato party věnována akci World DJ Day 2002 a spolu s nimi reprezentoval tech houseový sound DJ Nils Hess z populárních Get F**ked.

Dan Cooley i Cubik mají hodně podobný styl, i když ten Cubikův poslední dobou trochu zasahuje svými zvuky i do elektra, což ovšem rozhodně není na škodu a jeho sety to spíše přenáší za hranice obvyklého tech houseu.

Jako special host večera zahraje svůj nápaditý live set projekt Solid Sound Cabinet. Toto nové uskupení netvoří nikdo jiný než DJ Brady (decks) a Karzi (synth., efekty) ze skupiny Southpaw. Jejich set už zazněl například na party Face Off nebo na Camouflage Chrise Sadlera v pražské Mecce a i tentokrát to bude maximálně vychytaná záležitost. Solid Sound Cabinet jsou aktivní i produkčně a jeden z jejich prvních tracků už odcestoval do Velké Británie.

Pěkně do celé této sestavy zapadá i člen domácího úspěšného projektu E.C.A. DJ Manio, kterému bude svěřen rozjezd červencové Attention! DJ Manio nechává na svých setech poznat spolupráci s DaRoddmanem, který je tím druhým z dua E.C.A., která vystupuje live a jejich skladba There is a Message slavila velký úspěch i za hranicemi české tanenční scény. Pokud si chcete Attention! v sobotu 6.července přijemně rozdupat, tak doporučujeme přijít na začátku a Maniův set si hezky vychutnat... :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016