PARTYINFO

 

LÁŽO PLÁŽO

Datum konání:
17.07.2002 - středa
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Jeremy, Mysh
 
 
Nový zvuk v Industry55 má premiéru dnes večer na party Lážo Plážo
Speciální letní party "LÁŽO PLÁŽO" se v klubu Industry55 už dobře zabydlely. Interiér s plážovými slunečníky a lehátky má až překvapivě kladný ohlas. Tento týden vás ovšem čekají ještě další novinky. Tou nejzajímavější bude bezesporu zbrusu nový zvuk. Firma Pro Dance od středečního rána (17.7.) instaluje kompletní nový zvukový systém. Hlavní okruh se skládá ze čtyřech reproboxů značky KLOTZ, zesilovače Mackie a procesoru LEM DX 26. Druhým okruhem jsou příposlechy pro DJ, které zároveň zčásti ozvučují pódium. Je tvořen dvěma reproboxy Mackie a zesilovačem QSC RMX 850. Výkon celého systému se blíží 3 kW, což je sice jen o málo více, než původní sestava, ale kvalita zvuku by měla být podstatně lepší. Poprvé se na nový aparát bude hrát dnes večer na speciální letní party "Lážo plážo". Dnes a zítra (také Lážo plážo) bude probíhat zkušební provoz a celý systém se bude ještě nastavovat tak, aby na obě víkendové party byl již definitivně odladěn. Věříme, že nový zvuk, stejně jako nedávná výměna obsluhujícího personálu a řada dalších změn souvisejících se změnou majitelů klubu, přispějí ke spokojenosti návštěvníků. Jako první si dnes večer na novém aparátu zahrají rezidentní DJs Jeremy aka Jerry a Mysh. Čtvrteční "LÁŽO PLÁŽO" pak bude pod taktovkou občanského sdružení Pro Futurum a k vidění a slyšení budou tedy zcela nové DJské tváře. Tady je podrobnější informace:

"LÁŽO PLÁŽO". Zkuste na pár minut přimhouřit oči a vyslovit tato dvě magická slova pomalu a nahlas. He! Slyšíte? "LÁŽO PLÁŽO"! Léto je tu a ani již téměř věhlasné Industry55 není pozadu. V sérii prázdninových pohodou nasycených večerů se po velké paletě zkušených i ryze začínajících DJs představí naděje a myšlenkově spřízněné duše občanského sdružení Pro Futurum. Mnohé z těchto tváří znáte z úspěšné party BASIC, kterou s vámi společně s časopisem Bassline a agenturou Moonlight Production připravují. A kdo, že vám k západu slunce a horké noci zahraje? První ze skutečně plážových vln představí nová naděje pražského houseu Markko Jelić. Srbský temperament se u tohoto mladíka rozhodně nezapře a myslím, že mnozí milci lehčích nadnesených tónů se mají doslova na co těšit. Edgar Lee, jeden ze zakládajících členů poté převezme království do svých rukou a nastolí vládu svou dokonalou formou uměleckého přednesu s jemnou, jasně naivistickou patinou. O podobný tvar česká taneční scéna pomalu, ale jistě přichází, nebude tedy na škodu vyslechnout alespoň část připraveného vystoupení. DJ Raidem - již beztak známý představitel současné rebelující vlny - uvede část třetí, jasně označující příchod noci a tedy i čas našlapané a ničím nespoutané zábavy. Ráno patří hudebnímu serveru Partypeople.cz a jeho představitelům známým pod přezdívkami Blond a Hugo. Těší se na vás občanské sdružení Pro Futurum!

Ještě připomínáme, že vstup je ve středu i ve čtvrtek zcela ZDARMA a ruší se i "povinná" konzumace 50,- Kč. Navíc od 22 hod. do půlnoci můžete využít HAPPY HOURS a koupit si vybrané nápoje za poloviční cenu.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016