PARTYINFO

 

CLUBGROOVE 2002

Datum konání:
19.07.2002 - pátek
Místo konání:
Kyjov - Šneckenhaus
DJs:
Mischa vs. Hubiss, Paul Hawk, Carpy, Motka
Info:
http://sound44.hyperlink.cz
Popis:
house/techno, Zeck sound system & lights by Marcel audio
vstup 80 CZK, start 21:00, end 05:00
 
 
Clubgroove series 2002
Ani jsme se nenadáli a je tu začátek letních prázdnin a s nim přichází i CLUBGROOVE 2002. Již třetím rokem se rozjede v Kyjovském Šneckenhaus clubu speciální prázdninová série. Od pátku 19. července se každých 14 dní otevřou dveře tohoto klubu a rozjede se tu party v určitém hudebním stylu.

První akce (tj. pátek 19.07. bude věnovaná dvěma stylům - house a techno. Nejprve se party rozjede v podání brněnských deejays - Carpyho a Motky, kteří se sem opět po roce vrátí a zahrají svůj tech-housový set. Poté nastoupí již dobře známá a uznávaná dvojice Mischa & Hubiss, kterou nemusím nijak zvlášť představovat, stačí podotknout, že se na teto akci představí v odlehčeném techno setu a samozřejmostí taky bude jejich hraní ze 4 gramofonů a 2 mixů. Celou party ukončí rezident všech akcí ve Šneckenhausu - DJ Paul Hawk.

Druhá akce (tj. pátek 02.08.) bude věnována zde velmi oblíbenému techno stylu. Poprvé si do tohoto clubu přijede zahrát slovenský DJ Bolek, pořadatel Senické techno akce Paradog. Měl zde již hrát na předešlé CLUBGROOVE, ale nestihl jsem se s nim do uzávěrky zkontaktovat. Sekundovat mu bude druhy místní oblíbenec DJ Liner, opět k nám zavítá zlínský DJ Kita a celý line-up uzavře DJ Marquis.

Třetí akce (tj. pátek 16.08.) se bude nést ve stylu lámaným beatům, jungle, breakbeatu a samozřejmě drum'n'bassu. Opět zavítá do těchto končin břeclavský DJ Sayko, součást dvoika.troika sound systému a poprvé se zde představí brněnští deejayové Bluelighter a Mystique. Rezidentem této akce je, tak jako v předešlých jungle akcích, DJ Soldik.

Na čtvrtou akci (tj. pátek 30.08.) v předposlední prázdninový den jsme si pro vás připravili opravdovou lahůdku. Po roce přijede do Kyjova opět zahrát brněnský DJ Radan Mach, který na předešlé CLUBGROOVE zahrál letně odlehčený set. Jako druhý headliner této akce se tu představí a zahraje brněnský DJ Jerry, ten již měl možnost si zde zahrát na Kamikadze s Takaaki Itohem. Sekundovat jim bude rezident klubu a zdejší miláček DJ Paul Hawk a poprvé si zde zahraje kroměřížský DJ Luxus.

Na každou akci bude vstup do klubu umožněn pouze osobám starším 16 let!


CLUBGROOVE 2002
Šneckenhaus club, Kyjov

19.07.2002
house/techno
Mischa Vs. Hubiss, Paul Hawk, Carpy, Motka

02.08.2002
techno
Liner, Bolek (SK), Kita, Marquis

16.08.2002
drum'n'bass/jungle/breakbeat
Bluelighter, Mystique, Sayko, Soldik

30.08.2002
techno
Radan Mach, Jerry, Paul Hawk, Luxus

Zeck sound system & lights by Marcel audio

start 21:00, stop 05:00
vstup 80 CZK
vstup od 16 let

info: http://sound44.hyperlink.cz/
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016