PARTYINFO

 

OLYMPIA

Datum konání:
13.07.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Brian (resident), Hector (SP), Corda (Boca Junior)
C-Lounge: Deep Corner DJs
Popis:
premiéra nové rezidentní noci DJ Briana v Mecce
 
 
Olympia - nová rezidentní noc v Mecce
Tuto sobotu 13.7. se v Mecce koná Opening party nového residetního večera v klubu Mecca.Zahrát přiletí španělský DJ HECTOR, z barumby přijede DJ CORDA a jako resident večera se představí DJ BRIAN. Na tento večer jsou postaveny speciální dekorace propojené se světelnou show. Během večera budou dvě performance a hlavně skvělá hudba.
 
MECCA - Sobota 13.7. - OLYMPIA - OPENING PARTY
Klub Mecca uvádí nový residentní večer plný antických příběhů, krásek a bohů. Jako resident této noci se představí DJ BRIAN, který si pozval uznávaného španělského mistra DJe HECTORa. Laťku celé noci nasadí olomoucký DJ CORDA, který si sebou z Barumby přiveze početný doprovod. Na opening party by měl dorazit i náš speciální host Frederique Sanne (Olympia, Paris). Důkladná bassová masáž, která nenechá v klidu ani ty nejnáročnější ušní bubínky, je přislíbena od božského Louis de Liberte.
Těšte se na speciální antické dekorace propojené s exklusivní světelnou show. Chybět nebude ani super sound od EAW.

DJ HECTOR
Jeho Djská kariéra začala před více než před 13 lety v období největšího rozvoje taneční scény v evropě. Zpočátku působil v okolí svého rodného města Benidormu na jihovýchodě Španělska. Postupem času se vypracoval a stal se velmi oblíbeným a uznávaným evropským DJem. Hrál téměr ve všech velkých evropských městech a jeho residentní večery v klubech PACHA, SPACE, UNDERGROUND, DAYTONA ROCK, TIKITANKA a ABRAXAS se těšily velké oblibě. V současné době se stará o svůj vlastní klub v Benidormu a pořádá letní festivaly na pobřeží španělska. DJ Hector se Vám představí v sobotu 13.7. v klubu Mecca.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016