PARTYINFO

 

NEW YORK NEW YORK

Datum konání:
19.07.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Broadway (Broadway Prod., NYC), Gen Dilini (PhatHouseFactory), Romano (PhatHouseFactory)
C-Lounge: Fuzzy Apps (live), Radio, Steff de Luxe
Info:
http://www.phathousefactory.com...
Popis:
start 22:00, end 05:30, dívky zdarma do 23:00, vstup 190 CZK (Mecca members zdarma)
 
 
Nový klubový večer
Nový, éterický, odlehčený klubový večer se spoustou rafinovaných převleků a nepřekonatelných hereckých výkonů, kde je dovoleno (téměř) vše. Je určen všem zpozdilcům, kteří se ještě nestačili naladit na naší neo-funkovou vlnu. Osobně vám bude dovoleno spatřit Rudolfa II. (live) na koni a pokud se včas přifaříte k Sedmi trpaslíkům, tak vám možná Sněhurka poví i pohádku na dobrou noc...

Na mejdánku New York New York dostanou příležitost nejen vyznavači hedonistického veselí, nýbrž i ti, co si potrpí na furistické experimenty s ambientní hudbou. O ty se postará nová formace Fuzzy Apps (live) - Clark Kent & Dann Loop & Sharkie, kteří nedávno vydali velmi slibné album a pro jejichž "chill-out s rukama nad hlavou" bude vyhrazen prostor C-Lounge. Jejich živé vystoupení bude trvat asi hodinu, začne kolem jedné po půlnoci a před i po něm vás budou DJs Radio & Steff de Luxe bombardovat smrští příjemných vokálů a veselých houseových melodií. Jako hlavní host se představí DJ Broadway z Ňůů Jorku ve speciálním čistě funky houseovém setu. Nenechte si ujít unikátní zážitek plný pravého newyorského house, silných gospelových vokálů, jazzových instrumentů a vynikající atmosféry.

DJ Broadway je dnes již opravdovým veteránem na houseové scéně, působícím v New Yorku již déle než 25 let. Od roku 2002 pořádá díky své agentuře Broadway Productions turné pod názvem B-WAY TOUR po celé Evropě. Mezi pravidelná místa jeho návštěv patří např. Itálie, Švédsko, Anglie a ČR. Letos zavítá DJ Broadway do ČR přímo ze známého festivalu SUN DANCE v Estonsku.
 
DJ Broadway (Broadway Prod., NYC)

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016