PARTYINFO

 

WATER TOUCH - ZRUŠENO!

Datum konání:
02.08.2002 - pátek
Místo konání:
Roštín - areál koupaliště
Popis:
PARTY BYLA ZRUŠENA!
 
 
Omluva
Tiskové vyjádření k nepovolení open airu Water Touch
V sobotu 27.června se konalo poslední jednání k akci Water Touch. Na jednání jsme spolu s kolegou Honzou Sedláčkem přijeli v dobré náladě. Představa o jejím dokončení a klidném průběhu zůstala bohužel jen představou. Do osudové soboty vše probíhalo bez nejmenších problémů a incidentů.

Poté se začli na obec valit zkreslené informace o naplánové akci a obyvatelé Roštína dostali z naší „techno“ kultury obavy. Na jednání padla slova, že se sjede z celé České Republiky až 5000 účastníků, kteří jim zničí obec a pošpiní její jméno. Všem těmto informacím určitě přispěla média, která se v tu dobu zabývala dalším ročníkem free party Czechtekk.

Na jednání jsme se též dozvěděli, že obec se soudí s obcí sokolskou se sídlem v Kroměříži právě o areál koupaliště, kde měla akce proběhnout, což nám bylo do poslední chvíle utajeno. Ze strany obce byla malá informovanost o pozemku areálu koupaliště. Hlavní impuls k nepovolení dala sokolská obec se sídlem v Kroměříži, která rozhoduje o pronájmu pozemku. Všechny skutečnosti a majetkoprávní spor byl p. starostou Miroslavem Manem do poslední chvíle držen v anonymitě a veškerá jednání nebyla na pravdivé úrovni. Vše ze strany obce v posledních chvílích nasvědčovalo blížícím se volbám. Pan starosta prohlásil, že blížící se další volby by pro něj díky uspořádání akce nebyly v jeho politických směrech příliš ku prospěchu.

Tímto se Depo9 omlouvá všem clubberům a příznivcům el. taneční hudby za zrušení open air akce Water Touch, které nebylo zaviněno ze strany promotéra.

Za organizaci akce Zoubek Martin (Depo9)
 
Akce na podporu taneční scény
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016