PARTYINFO

 

DETONATION 4

Datum konání:
31.08.2002 - sobota
Místo konání:
Olomouc - Depo No. 9
DJs:
Igor Pataky (Overthere 75), Proovan (Detonation), Rawent (Revolution), Haana (OL)
 
 
Detonation 4
Depo crew v čele s residentem Proovanem připravilo na sobotu 31. srpna 2002 do olomouckého Depa čtvrté pokračování úspěšné klubové noci Detonation.
 
Depo crew v čele s residentem Proovanem připravilo na sobotu 31. srpna 2002 do olomouckého Depa čtvrté pokračování úspěšné klubové noci Detonation.

Pozvání přijal jeden z prvních Djs u nás, původem ze Slovenské Republiky, Igor Pataky. Má za sebou nespočet hraní jak u nás, tak i vystoupení v zahraničí. Má za sebou i i vlastní produkci, kterou jste mohli poznat na asi nejzdárnější tuzemské kompilaci jeho stylu Techno Energy 6. Jeho sety jsou známé především minimalovým tepem a kvalitním zvukem. Po jeho boku si to rozdají současní rivalové a residenti klubu Depo Rawent a Proovan. Rawent je již několik let residentem klubu. V současné době se podílí na promotérské spolupráci olomoucké party Revolution, která chystá na říjen své čtvrté pokračování. Je také produkční klubu Depo a spolupodílí se na tiskovém obsahu serveru www.depo9.cz. Připravuje také večerní pořad na jednom nejmenovaném radiu, který by měl pokrýt Olomoucký kraj. První vysílání se chystá na podzim tohoto roku. Proovan je taktéž residentem Depa, a je hlavním motorem Detonation, jak při výběru Djs, tak pořádání celé této klubové noci. Spolu s Rawentem naposledy vydali promo cd Ping Pong, který sklidil nemalý úspěch. Hraje po klubech celé České Republiky, na větší vystoupení stále čeká. Jako poslední je olomoucký Haana, který je dj více než pět let. Začínal hrát na tehdejších diskotékách a postupem času přešel ke gramofonům. Je velice nadějný a trpělivý. Hraje rozmanitě od house po techno. Nejčastěji tyhle dva styly kombinuje.

Fajnšmekři beatů a rozmanitých hudebních zvuků neváhejte, a přijďte. Jako občerstvení bude pro Vás nachystán ovocný bar a možná už i nějaký ten paparazi.


IGOR PATAKY ( overthere, lunar - Praha )

Igor Pataky je jednou z nejvýraznejších postav československé elektronické taneční scény. DJingu se věnuje již více než dvanáct let. Začínal v roce 1989 na Slovensku v Popradu. V roce 1994 se přestěhoval do Prahy. Stal se residentem legendárního klubu Radost FX, kde pravidelně vystupoval s Loutkou, Vilémem a Bidlem. Od počátku má vlastní, originální styl, precizní, vybroušenou techniku mixu a vynikající smysl pro výběr desek. Namixoval dva díly nejznámější tuzemské taneční kompilace Techno Energy, porádá Overthere parties. Hraje v klubech a na parties po celé republice i v zahraničí. Velmi často vystupuje ve světoznámém slovenském U-clubu.

PARTIES :
Orion Hall (Brno), Citadela (Brno), Cosmic Trip (open air festival - Teplice), Tajmahal (Ostrava), Apokalypsa (Brno), Trizone (Teplice), Vortex (Brno), Sabotage (Dolní Benešov), Tranzz (Teplice), Tresor In Da Mix (Veselí nad Lužnicí), Maximal (Plzen), Igor Pataky vystupoval ve Švédsku, Velké Británii, Německu, Rakousku a Madarsku.

CLUBY :
Radost FX (Praha), Roxy (Praha), Depo 9 (Olomouc), U-club (Bratislava.SK), Metro (Šala.SK), Sector (Brno), N-Joy (Most), R-klub (Chrudim), L-klub (Pardubice), Punto Azul (Praha), Happy End (Nový Jičín).

RESIDENTURY:
Radost FX (Praha), N-Joy (Most), Vortex, Overthere, Cosmic Trip (festival - Teplice).

PROJEKTY :
Od roku 1998 organizuje pravidelnou, progresivní party Overthere. Zpocátku porádal Overthere v KD Ládví, KD Brumlovka a na jiných místech. Nyní v pražské Radosti FX. Díky Overthere se domácímu publiku predstavili: Steve Bicknell, Surgeon, Female, Bob Brown, Space Djz, Inigo Kennedy, Chris Liebing, Christian Wunsch a celá rada vynikajících svetových i domácích DJs a live actu.

DISCOGRAFIE :
Various "Techno Energy 2" Next Era 1996 (mixed CD compilation), Various "Techno Energy 6" Next Era 1998 (mixed CD compilation), Igor Pataky "Long Time Ago" Next Era 1998 (for T.E. 06), Igor Pataky "Headlong P" Next Era 1998 (for T.E. 06), Igor Pataky "Psychological Abduction" Next Era 1998 (for T.E. 06).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016