PARTYINFO

 

INSANITY

Datum konání:
03.08.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Music Madnees, Goya, Prochy (moonlight)
Popis:
předprodej vstupenek: Ticketstream
 
 
Nová pravidelná noc v klubu Industry 55 pod taktovkou Music Madness
Na sobotu 3.8. si pro všechny milovníky dobré zábavy a veselé taneční muziky připravila agentura Moonlight production první díl nové pravidelné party INSANITY.

INSANITY - to je šílená party pod taktovkou hudební formace Music Madness, kterou tvoří pražští DJs Madman a Raju svými exhibičními sety ze čtyř gramofonů.

INSANITY - to jsou vždy zajímaví hosté, originální dekorace a netradiční videoprojekce!

INSANITY - to je hlavně dobrá zábava nad rámec všedních dní, podpořená velmi veselou a zároveň energickou muzikou!

INSANITY - to je noc určená všem, kteří se chtějí opravdu bavit a užívat života plnými doušky!

Na první díl party INSANITY si Music Madness přizvali své kamarády - DJe Prochyho a Goyu, kteří se společně s nimi pokusí navodit příjemnou atmosféru plnou positivní energie.


Music Madness

Tato DJská formace vznikla v roce 1999 při pravidelných vystoupeních DJs Madmana a Rajua v rakovnickém klubu MAX, kde si ihned získala velkou přízeň tamního publika. Jejich sety ze 4 gramofonů a 2 mixážních pultů byly vždy plné pozitivní energie a zároveň technicky a hudebně velmi propracované. Od té doby vystupují pravidelně na všech parties v Rakovníku pouze v této formaci. Můžete je takto také slyšet například pravidelně v Lidovém domě v Žatci, v pražském Music clubu na Štvanici a po nedávném velkém úspěchu také nově pravidelně v klubu Industry 55 v Praze. Sólo můžete DJe Madmana a Rajua slyšet ve všech možných českých a moravských klubech po boku předních českých i zahraničních DJs, díky bookingovým agenturám MountainGatE a Moonlight production.


DJ Goya

Je klasickou ukázkou mladého a kvalitního DJe, jenž je znám široké veřejnosti především díky tomu, že se již několikrát umístil se svou demo nahrávkou na prvním místě v recenzích časopisu XMAG. Jeho propracované tech-house a deep-house sety byly vždy velmi pozitivně oceněny u "laické" i odborné veřejnosti.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016