PARTYINFO

 

CREAMFIELDS WARM UP PARTY

Datum konání:
08.08.2002 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Michael Burian (JPA/Flesh), Orbith (Bassline), Prochy, Holmi, Mysh
Live:
Stereophonic Experience
Popis:
předprodej vstupenek: Ticketstream
 
 
Na Creamfields Warm Up Party levnější vstupenky na Creamfields Rozhovor s Michaelem Burianem
Creamfields Warm Up Party
Přední pražský taneční klub INDUSTRY55 pořádá dne 8. srpna ve spolupráci s JPA Group oficiální CREAMFIELDS WARM UP Party. Vychází tak vstříc mimopražským a zahraničním návštěvníkům, kteří přijedou dříve a budou chtít alespoň trochu "ochutnat" pražskou taneční scénu. Line-up je proto sestaven tak, aby představil nejlepší české DJs a klubové rezidentní DJs. Warm up party bude mít bohatý doprovodný program a její součástí bude i řada dalších doprovodných aktivit.

Klub INDUSTRY55, který brzy oslaví první výročí svého vzniku, patří mezi přední kluby v ČR a v anketě Czech Dance Awards 2001, obsadil po pouhých čtyřech měsících své existence desáté místo v rámci celé České republiky. Navíc je klub od 17. července nově ozvučen. Návštěvníci Warm Up Party mohou proto očekávat zcela nový zvuk na špičkové úrovni, zvuk a prostředí splňující náročné požadavky našich i zahraničních clubberů.

Headlinerem zahřívací noci bude nejlepší český DJ (rovněž podle ankety Czech Dance Awards 2001) Michael Burian, který mimo jiné vystoupí na hlavní stage na letošním ročníku Creamfields v Anglii. Během noci zahraje také třetí nejlepší český DJ Orbith. Spolu s rezidentním DJ Prochym předvedou show na 4 gramofony a dva mixy. Dalším z nesporných vrcholů party bude vystoupení stále populárnějšího projektu Stereophonic Experience, projektu, který uslyšíte i na Creamfields v Roudnici na World Semtex Live Stage. Na line upu nebude chybět ani rezidentní DJ Petr Holman aka Holmi, jehož nedávné hraní na Creamfields Warm Up party v Benešově se setkalo až s překvapivě pozitivním ohlasem a další klubový rezident Mysh, který si za poslední rok vydobyl rovněž pozoruhodné renomé (viz velmi pozitivně hodnocené hraní na brněnské Citadele).

V prostoru konání festivalu Creamfields na letišti v Roudnici nad Labem začnou přípravné práce už pět dní před začátkem festivalu. Videozáznam z příprav bude promítán během Warm Up Party na klubovém videosystému, který zahrnuje projektor, plátno a pět televizorů. Na klubových tv screenech se objeví i záznamy z minulých ročníků anglických Creamfields.

Stálý světelný park klubu bude posílen o další komponenty včetně zeleného laseru a výkonného stroboskopu tak, abychom mohli nabídnou světelnou show špičkové úrovně.

Po celou noc uvidíte kvalitní dance performance, které zajišťují hned dvě taneční skupiny, jedna pod vedením Kriss-Tee a Night Storm. Klub Industry 55 je znám mimo jiné i netradičním umístěním hlavního baru uprostřed dance flooru. Během Warm Up party se bar stane místem pro atraktivní performance ve stylu barmanké show.

V prostorách klubu bude mít svůj stánek přední české tetovací studio LION. Návštěvníci warm-up party budou mít také možnost poslat e-mail se svojí fotografií přímo z klubu (ve spolupráci s Clubber.cz).

Creamfields Warm Up Party začíná 8. srpna ve 21 hodin. Skončí nejdříve druhý den ráno v šest hodin, ale dá se předpokládat, že podle zájmu návštěvníků bude prodloužena.

Vstupenky budou stát 180,- Kč a lze je zakoupit v předprodeji v síti Ticketstreamnebo přímo v klubu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016