PARTYINFO

 

OFFICIAL CREAMFIELDS AFTERPARTY

Datum konání:
10.08.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Prochy (moonlight), Jeremy, Holmi, Mysh + guest
Popis:
předprodej vstupenek: Ticketstream
 
 
Creamfields Official Afterparty
Bezprostředně po ukončení festivalu Creamfields dne 10. srpna ráno pořádá přední pražský taneční klub INDUSTRY55 ve spolupráci s JPA Group oficiální CREAMFIELDS Afterparty.

Základ line-upu obstarají rezidentní DJs, kteří mají s podobnými akcemi velké zkušenosti a dokáží vytvořit tu správnou, příjemnou atmosféru. Je velmi pravděpodobné, že se k domácím DJs připojí i někteří hosté a lze tedy očekávat uvolněnou a pohodovou show.

Také na Creamfields Afterparty připravuje klub Industry55 celou řadu doprovodných aktivit. V klubovém televizním okruhu se bude promítat záznam z právě uplynulé noci pod Řípem. Podobně jako na Creamfields Warm Up party i na afterparty bude posílen stálý světelný park o další komponenty včetně zeleného laseru a výkonného stroboskopu. O trochu ranní inspirace pro tancechtivé clubbery se postarají profesionální tanečnice a tanečníci.

Po celou afterparty bude k dispozici zdarma čerstvé ovoce.

Dopravu z dějiště festivalu Creamfields do Industry55 na Vinohradské třídě 40 budou zajišťovat speciální autobusy.

V části klubu bude zřízena veřejnosti nepřístupná VIP zóna (ale "VIPY" určitě uvidíte zblízka a na vlastní oči), což znamená omezení kapacity. Zájemcům o afterparty proto doporučujeme zakoupit vstupenky za 150,- Kč v předprodeji Ticketstream.

Konec afterparty není přesně stanoven, ale dá se předpokládat, že potrvá až do odpoledních hodin.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016