PARTYINFO

 

ATTENTION!

Datum konání:
10.08.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Dan Cooley (Roxy Praha), Rai (Roxy Praha)
Popis:
exklusivní 8-mi hodinový set, mezi 01:00 - 02:00 hodinový set z desek Circulation a Subtech
start 22:00, do 23:00 vstup zdarma!
předprodej vstupenek: Ticketstream
 
 
Exklusivní osmihodinový set
DJská dvojice RAI a DAN COOLEY z bookingu Roxy Praha se v plné síle představí na srpnovém pokračování noci ATTENTION ! v pražském klubu Industry 55.

Jak nejlépe vystihnout jejich originální sound, kterým se dohromady, nebo každý zvlášť prezentují?
Dj a dnes už i producent v jedné osobě RAI započal svou dj-skou cestu v klasických houseových vodách, kterými proplul až ke své současné hudební poloze, která se dá pojmenovat jedním a zároveň výstižným termínem PROGRESSIVE. Důkazem RAIova vývoje a zároveň vzestupu na poli taneční scény budiž set namíchaný speciálně pro hudební časopis X-MAG (dříve Tripmag) pojmenovaný právě magickým termínem progressive. Set složený z mnoha RAIových oblíbenců a zároveň prezentující jeho vlastní tvorbu prostřednictvím skladeb LHASA a AMALGAMATION. Na světě už jsou i další tracky z RAIovi studiové dílny jako MY FRIENDS či MON.DAY.

Ocenění jeho dj-ských kvalit přišlo před nedávnem v podobě rezidentury na asi vizuálně nejkrásnější noci v Roxy s názvem REASON, kde může RAI naplno nechat vyniknout svého génia.

DAN COOLEY, letitý moderátor pražského Radia 1, dostal svou možnost postavit se za gramofony o několik let později než Rai. Nic na tom nemění fakt, že v současné době je bookován velmi často pro svůj energický, pestrý a citlivý výběr desek a dobrou techniku mixu. Jeho rezidentní noc ATTENTION! v Industry 55 představuje Dana Cooleyho v podobě, kterou se prezentuje na akcích s dynamičtějším a udernějším pojetím od svižného deep house, přes tech house a nebrání se ani v současné době slibně se rozvíjejícímu break beatu a progressive house. V nejbližší době se Dan Cooley představí na festivalu CREAMFIELDS a na legendárním festivalu HRADHOUSE.

RAI i DAN COOLEY jsou známi pražskému publiku především jako tvůrci deep houseového chill outu na trance festivalu ZEN v klubu Roxy, který byl v minulém roce ohodnocen jako nejlepší klubová noc v České republice.

Když prozradíme, že oba pánové mají na sobotní noc připravený speciální osmihodinový set, včetně hodiny mixované pouze z desek slavných CIRCULATION a SUBTECH, tak je předem jasné, že o kvalitní hudební zábavu je předem postaráno.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016