PARTYINFO

 

ELECTRIC SCANNER

Datum konání:
23.08.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Prochy, Miguel (bassline), Hooby, Dante
Popis:
předprodej vstupenek: Ticketstream
 
 
DJ Miquel na Scanneru
Na srpnový Electric Scanner v klubu Industry55 si rezident DJ Prochy pozval několik hostů. Jedním z nich je i DJ Miguel.
 
Na srpnový Electric Scanner si rezident DJ Prochy pozval několik zajímavých hostů. Jedním z nich je i DJ Miguel:

DJ Miquel (Bassline, Licker) se k hraní dostal už v 95 roce, ale až někdy v 96tém vše nabralo směr k trance a technu. Stal se jednou třetinou projektu Balistix, se kterým vystoupili třeba na prvním Summer Of Love v roce 97 a jejich hard trance se docela chytil, o čemž svědčí docela hodně koncertů, které poté odehráli. Miquel si ale takto ve trojici na své nepřišel a tak začal hrát častěji jako DJ po celé republice, začal dělat vlastní muziku a v 99 nakonec z Balistix odešel, aby se vydal vlastní cestou. Od té doby je pevně spojen pouze s techno music.

V období nástupu desítek mladých jmen, jako jeden z prvních u nás pochopil, že být jen DJ, to je jako vůbec nebýt. Na nic a na nikoho nečekal, vzal si na starosti Bassline booking, založil vlastní label Licker a do této chvíle na něm vydal již 4 desky. Vlastní vinyly Licker 01 a Licker 02, kompilaci Licker 03 a poslední Licker 04 který je singlem DJ Orbitha. Desky sklidily hodně solidní ohlas a tak se o něm dnes docela dost mluví.

Jeho sety byly ke slyšení na festivalech Summer Of Love 97 - 02, Sunrising festival, Cosmic Trip 99, Crystal House, Ibiza Night, i na jedněch z brněnských Garáží, na pražské Evolution 2 atd. + ve většině českých klubech po celém území ČR. Hrál po boku např.: Space DJz, Paul van Dykem, Marco Zaffaranem, Corvinem Dalekem, Oliverem Ho, Scan X, CJ Bollandem, Regisem ... no, je jich spousty a spousty. :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016