PARTYINFO

 

EMPATHY

Datum konání:
11.08.2002 - neděle
Místo konání:
Praha - XT3
DJs:
Stuart Wilkinson (Bristol)
Popis:
progressive - tribal house party
start 20:00, vstup zdarma!
 
 
Stuart Wilkinson v Praze
V mnoha djských životopisech najdete mnoho let hraní v undergroundových slojích, ale Stuart začal hrát v klubech v Bristolu asi přede dvěma lety, očekávajíc tu správnou příležitost ukázat svojí dovednost za gramofony. Po mnoha hraních v klubu The Maze (dříve klub Loco) a v klubu Lakota, v březnu 2001 zformoval Empathy.

Ta se stala od té doby pojmem mezi South West klubery a hold ji vzdal i Pete Tong v Essential Selection, jako jedné z nejlepších nových nocí v Británii. V djských časopisech se Empathy dostala do TOP 5 v loňském roce sedmkrát.

Party se získávala na mohutnosti a síle, Stuart Wilkinson tu využíval svojí schopnost bavit publikum.

Stuartův styl Progressive Housu byl hodnocen jako pionýrský, unikátní styl deep, tribal, euforic groove obdivovali lidé jako Jody (WayOutWest), Tarrantella & Redanka, Main Element, kteří všichni na Empathy vystupovali.

V lednu 2002 se Stuart stal residentem vlastní noci Loop u Hope Recordings, v klubu Blue Mountain v Bristolu. Úvodní party mělo úžasný úspěch, Stuart následovaný veteranem Global Underground Nickem Warrenem si toto party dodnes živě pamatuje a považuje za jedno z nejlepších.
Později Stuart spolupracoval s lidmi od Gatecrashers Ashley Casselle a holandským Prog hrdinou djem Remy. Stuart se také objevil v jiných klubech po celé Anglii včetně klubu Matrix v Readingu a Music Boxu v Manchesteru.

Budoucnost pro Stuarta vypadá velmi slibně. Jeho chlouba a potěšení - Empathy pokračuje každý týden a možnost uspořádat jí kdekoliv, je nadmíru vzrušující. Kdo ví, kde se octne příště.
Další zastávkou Stuarta Wilkinsona bude po návštěvě festivalu Creamfields v Roudnici nad Labem exklusivní vystoupení v klubu XT3 v Praze. Pro Stuarta je to jeden z prvních kontaktů s východní Evropou a kdo ví, kdo ho s Empathy uvítá ve svém klubu příště. Nenechte si ujít tuto speciální příležitost vidět Bristolskou legendu, obzvlášť když na konci jistě finančně náročného víkendu bude na tatu party VSTUP ZDARMA!

V neděli 11. srpna 20h v klubu XT3, Praha
www.xt3.cz

Top ten - Stuart Wilkinson

1. Ananda Project "Cascades of colour" (House Works)
2. Tigerhook presents Randall Jones "Beautiful thang" (Bedrock)
3. Medway/Sean Cusick "The Fiscal EP" (Saw)
4. Chloe presents Midnight travels "Another kind of dream" (Base Black)
5. Radiohead "Everything in its right place" Josh Wink remix (White Label)
6. Deceptions "Tribal promise" (Dorigen Music)
7. Lorient "Salvation" Luke Fair remix (Inversus Records)
8. Evolution featuring Jayn Hanna "Walking on fire" (Fluid)
9. Madola "Cabaret" (White Label)
10. Redanka "Out of the dark" (Whoop)

Pro další informace se obraťte na: Badpoint.com, badpoint@badpoint.com
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016