PARTYINFO

 

MUSIC BEATS LOCAL NAZI

Datum konání:
14.09.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Štvanice
DJs:
Music beats live arena: Chumbawamba (UK), DJ Pandit G (UK), DJ Kaya, Švihadlo, DJ Roman, Gulo Čar, DJ Hoffee & DJ Tall, Gang-ala-basta, DJ Mucho & Maradona Jazz, Bengas, DJ Kuba Soulcheck, Satisfied Sexual Desire, Stephunk T live, East Authentic, DJ Jan 2 & Charlie One, Hypnotix
Music beats special bonus: Sangre Dans Theathre, Čačadrom
Hip-hop street stage with MC Jesus: live: Paktofonkia (PL), 12 Dingo (D), Kontrafakt (SK), Jižní pijonýři, Naše věc; DJs: Orion, Wich, Rijechy, Trafic, Cut Dem, Five, Opia, Chocolatic
Red Bull hot zone: break dance, beatbox, hakisak, capoeira, theatre, midnight Mystic SK8 exhibition
C-Lounge: DJs: Schmoov! (UK), Alex Dallas (SUI), James Baseley (UK), Lumiere, Luger; live: Lazy Jimy featuring Jan. P. Muchow & DJ Blue, Maradona Jazz featuring DJ Mucho, Alvik, Mersey (SK)
Cirkus stage: BAW! presents "Big Klaustrofobig", East Authentic meets the Tchendos DJs
Tribo arena (hairstyling, henna, sudo, bodyart): Babe LN feat. MC Adrenalin, Philip TBC, Katcha feat. MC Nu.C and C-Lara, 2K, Pro Sound System DJs
Veranda Bar: Music Beats Graffiti Jam, TWM DJs workshop
Info:
http://www.panackove.cz...
info@musicbeats.cz
Popis:
protirasistický open air music happening
vstup do 15:00 dobrovolný, od 15:00 350 CZK
 
 
Music Beats Local Nazi už zítra
Již jen několik hodin nás dělí od okamžiku, kdy se otevřou brány areálu Music Beats Local Nazi. Happening MBLN, největší protirasistická akce v moderní historii ČR, přivítá první návštěvníky zítra v 10:00 dopoledne na ostrově Štvanice v Praze. Pro nedočkavé jsou zde snímky ze stavby areálu MBLN, na nichž již lze vidět jednotlivé scény.
 
Již jen několik hodin nás dělí od okamžiku, kdy se otevřou brány areálu Music Beats Local Nazi. Happening MBLN, největší protirasistická akce v moderní historii ČR, přivítá první návštěvníky zítra v 10:00 dopoledne na ostrově Štvanice v Praze.

Pro nedočkavé jsou zde snímky ze stavby areálu MBLN, na nichž již lze vidět jednotlivé scény:


Vztyčování hlavní stage - pódium, laskavě zapůjčené partnerem happeningu, firmou Red Bull, dorazilo do Prahy z rakouského Lince již ve čtvrtek.



...a takhle vypadá pohled z backstage předtím, než se zaplní muzikanty, zvukaři a dalšími stovkami lidí, kteří tam nemají co dělat :)



Nazinfo stan v jehož útrobách najdete velkou výstavu, comix, promítání filmů a sérii workshopů na téma Uprchlíci v ČR, Neonacismus a Ghetta. V popředí vojenská kuchyně, kde budou probíhat ochutnávky jídel etnik a komunit, často napadaných skinheady a neonacisty.



V pozadí Nazinfo stan, v popředí Cirkus stage, kde skupina performerů BAW! představí svůj projekt Big Klaustrofobig



Hip hop street stage ve Skate Parku za Negrelliho viaduktem – handworkeři při instalaci světelných ramp.



Ještě jednou Hip hop street stage a rampy.



Romantické zátiší s polámanými stromy a C-lounge v pozadí.



C-lounge: zde na vás budou čekat Schmoov!, Alex Dallas, James Baseley, Jan P. Muchow s Lazy Jimy a mnoho dalších lákadel.



Řeka čaruje: je sice smutné, že povodeň vykácela celou špici Štvanice, kde stály vzrostlé stromy, na druhou stranu je nutno říci, že "díky" tomu před C - loungí vzniklo takové malé pražské Café del Mar.
 
Ani záplavy nezastavily festival MBLN na pražské Štvanici Pohled dopředu a zpět Malý slovník pro každého Program festivalu DJ Pandit G a skupina Bengas Garanti a organizátoři festivalu Kontakty a adresy Music beats local nazi - Kompletní program

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016