PARTYINFO

 

ZOONA-L1

Datum konání:
30.08.2002 - pátek
Místo konání:
Příbor - Letka
DJs:
Pavel Krejdl (techno.cz, RTS), Kaisersoze (Lunar), Miss Renny (W-Production), Tommy (DTS), Hooby (RTS), Raa.o (Ext-Dust)
Popis:
vstup 100 CZK, start 20:00
 
 
ZOOna-L1 v Letce
Klub Letka v Příboře pořádá akci na rozloučení s létem. Bude se jmenovat ZOOna-L1 a koná se v pátek 30.8.
 
Klub Letka v Příboře společně s pár přáteli a serverem RAVE.CZ si pro Vás dovolují uspořádat akci na rozloučení s létem. Bude se jmenovat ZOOna-L1 a konání je stanoveno na pátek 30.8.2002. Večírek by měl oficiálně začít ve 21:00 h., bude se ale určitě hrát už od 20:00 h. Celou akci zahájí mladíci, kteří jsou odchovaní ostravskou školou DJingu MP4, Mar-Cin a Lucky. Postupně si dj-ské žezlo předá dalších 6 DJs z Čech a Moravy. Jsou to: Pavel Krejdl (techno.cz, RTS), Kaisersoze (Lunar), Miss Renny (W-Production), Tommy (DTS), Hooby (RTS), Raa.o (Ext-Dust). Končit se bude až za denního světla a měla by to být 7-má hodina ranní.

Každý desátý zdarma časopis Rave, ovocný bar, velký výběr úzkoprofilových nápojů včetně něčeho k zakousnutí, akce za každého počasí, škola za dva dny (to ještě stihnete rozchodit), bezbariérový přístup, parkoviště. Vstupné čekejte 100,- Kč (4 Euro, 130 Sk).

Klub je umístěn 200m od vlakového nádraží. Spojení jak vlakem tak autobusovou dopravou.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016