PARTYINFO

 

MAXIMUM PROGRESSIVE

Datum konání:
30.08.2002 - pátek
Místo konání:
Olešná - Max
DJs:
Michael Burian (JPA), Prochy (Industry55/Clubber.cz), Music Madness (Madman vs. Raju), Stevan F
second stage: Lucky79, Dundee, AirWay, Sub.Direct, Kaapha
Live:
Trancegate
Popis:
massive sound & lights by Romi Group
vstup 100 CZK, start 21:00
 
 
Maximum Progressive v Maxu
Po sérii úspěšných párties, pořádaných v rakovnickém klubu Max agenturou Moonlight production, se mohou všichni příznivci taneční hudby těšit na další akci, která se koná dne 30.8. a v jejímž čele stane DJ Michael Burian.
 
Po sérii úspěšných párties, pořádaných v rakovnickém klubu MAX agenturou Moonlight production, se mohou všichni příznivci kvalitní taneční hudby těšit na další akci, která se koná dne 30.8. 2002 a v jejímž čele stane přední český Dj Michael Burian /ex Elektromajk/.

Hlavní program je koncipován do dvou stages, na kterých se postupně vystřídají pražští DJs Prochy, Madman a Raju (rezidenti klubu), Stevan F, trutnovský trance live project TranceGatE a hlavní hvězda DJ Michael Burian. Druhý stage bude koncipován ve stylu chillout music a drum'n'bass, kde vystoupí DJs Lucky79, Kaapha a Dundee.

Na akci bude jako vždy nainstalován kvalitní zvukový systém Turbo Sound a zcela unikátní světelný park, který bude hlavním překvapením pro všechny návštěvníky! Vše již tradičně od osvědčené firmy ROMI Group DJ.

Připravena je tradičně také videoprojekce řízená přes počítač, umocňující náladu publika a nebudou chybět samozřejmě ani klasické party dekorace.

Rakovník - Klub MAX

Zavedený klub se nachází v centru Rakovníka a s kapacitou 1000 lidí je největším zábavním podnikem ve městě a nejoblíbenějším místem příznivců taneční muziky na Rakovnicku vůbec.

Novinářské a VIP akreditace na e-mailové adrese: madman@unityparty.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016