PARTYINFO

 

SEMTEX ENERGY PARTY

Datum konání:
03.08.2002 - sobota
Místo konání:
Mnichovo Hradiště - Posilovna
DJs:
Tráva (Lex Rec.), Stereophonic Experience (clubber.sound), Dan Cooley (Roxy), Skipworker (resident)
Info:
http://www.posilovnamc.zde.cz...
Popis:
tech house party
open 20:00, start 21:00, end 05:00
vstup 120 CZK
 
 
Tech house v Posilovně
Po velmi úspěšné party Summer Carnival na které vystoupil s velkým úspěchem special guest JayDee připravujeme další klubovou noc v Posilovně. Ta je připravena na první sobotu v srpnu pod názvem Semtex Energy Party a po přibližně roční odmlce tak budou návštěvníci moci opět slyšet naší jedničku mezi tech house DJi - Trávu, kterému bude sekundovat pražský talent známý především z klubu Roxy a parties pořádaných v České Lípě - DJ Dan Cooley na jehož energický a inteligentní tech house se už všichni těšíme.

Programovou zajímavostí večera bude živě hrající seskupení pod názvem STEREOPHONIC EXPERIENCE, kteří jsou považováni za velké talenty s dobrými recenzemi na svou tech houseovou produkci. Tato party tak bude kromě zvuku vinylů nabízet i tech house v živém pojetí vytvářeném přímo během party...

Rezidentní DJ skipworker možná opět zahraje své klasické techno anebo nás také překvapí měkčím pojetím techna - tech housem?

Párty již tradičně nabídne laser show, obohacený světelný park, skvělý zvuk a více občerstvovacích míst... samozřejmostí jsou dále také gogo tanečnice a speciální slevy na vstupém pro členy SMS clubu Posilovny.
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016