PARTYINFO

 

AT THE RIVER

Datum konání:
30.08.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Veranda
DJs:
Milan Kroužil, Chris Quadrant, Lillou
special guest: Andy Cato (Groove Armada)
Live:
Zip Orchestra
Info:
http://www.pokrok.com...
Popis:
start 19:00, end 07:00
benefiční akce
vstup 250 CZK (320 CZK pro podporu Štvanice)
 
 
Pomozte znovu postavit Verandu
Až do minulého týdne mohli obyvatelé Prahy využívat nově otevřeného baru Veranda, který byl postaven v zadní části ostrova Štvanice. Velká voda však udělala své...
 
Až do minulého týdne mohli obyvatelé Prahy využívat nově otevřeného baru Veranda, který byl postaven v zadní části ostrova Štvanice.

Přestože byl otevřený pouze tři měsíce, stačil si získat na oblibě u široké veřejnosti pro svou univerzální využitelnost. Lidé si sem přicházeli dát podvečerní drink, nebo zahrát volejbal, nohejbal, anebo zde strávit celé odpoledne. Veranda si rychle získala reputaci příjemného a přátelského místa, kde bylo možné odpočívat či sportovně se vyžít na čerstvém vyduchu při poslechu hudby rozličného zaměření - house, dub, reggae, lounge a také latino. Každé úterý se zde konal filmový festiválek. Každý víkend se zde objevilo více a více vyznavačů taneční hudby, kterým Veranda přinášela jedinečnou příležitost tancovat až do rána pod otevřeným nebem namísto v upoceném klubu, kde je nedýchatelno. Veranda v podstatě vypadala jako nejslibnější letní místo v Praze.

To se ovšem změnilo s příchodem povodní, které postihly Prahu v posledních dnech a Veranda při své lokaci nemohla přežít. Většina práce v hodnotě 1 milionu, kterou lidé z Verandy investovali do vybudování tohoto místa vzala za své spolu s vodou a skončila někde mezi Čechami a Německem. Jediné co zůstalo je ostrov sám. Všechny stoly, židle, dřevěné lavice, pohodlná lehátka, na kterých se dalo příjemně odpočívat vzala voda. Naštěstí dřevěný bar - nejdůležitější artikl Verandy, vážící 12 tun se jako jediný zachoval.

I přes ničivé povodně a ztrátu několika stromů si ostrov zachoval svou původní krásu a písek, který ironicky evokoval dojem plážového baru. Ale pro lidi, kteří Verandu vybudovali to není konec. V pátek 30. srpna 2002 se zde koná At the River party, která bude ve znamení znovuotevření Verandy. At the River pořádá agentura Pokrok a hlavní hvězdou večera, bude Andy Cato z Groove Armady. Spolu se DJskou smetánkou domácí scény si živě zahraje nový projekt Zip Orchestra. Vedle tradičního Bols cocktail baru se bude podávat ženšenový nápoj a vegetariánské pokrmy. Plážový styl doplní obrovské nafukovací balónky a ohýnky.
Party začíná už v sedm hodin večer a protáhne se do sedmé ranní a výtěžek z ní bude částečně věnován na rekonstrukci tohoto jedinečného místa.

Nicméně, potřebujeme sponzory, sponzorské dary v jakékoli možné podobě, která přispěje k tomu, aby to nebyla pouze jediná party, ale aby to bylo zahájení řádné rekonstrukce a znovuotevření Verandy.

Můžete-li pomoci, prosím kontaktujte:

Pokrok
www.pokrok.com
Kevin Dobson - kevin@pokrok.com - 0732 469 507
Charlie One - charlotte@pokrok.com - 0604 134 796
Tereza Navarova - tereza@pokrok.com - 0603 148 379

Veranda
Karen Silhan - groovy@mybox.cz - 0602 343 844
 
Andy Cato z Groove Armady na povodní poničené Verandě At the River s Andy Cato z Groove Armady - poslední prázdninový open-air

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016