PARTYINFO

 

PÁTEK 13

Datum konání:
13.09.2002 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Barumba
DJs:
Mucho (Roxydust), Lucaso (Roxydust/Mecca), Los Breilos (DJ Cordy, vokals by Boris Carloff, drums by Kobylka)
 
 
Pátek*13 v Barumbě
V pátek třináctého se v Barumbě poprvé objeví kultovní postava pražských večírků a parties, neúnavný pařmen, režisér kultovních filmů, herec a performer - Lucky Lucaso. Bude okupovat nejen bar, ale i gramofony, s čímž mu pomůže jeho roxydustí kolega Mucho.
 
Doufám, že už se těšíte na pátek, na velký mejdan PÁTEK 13! Poprvé se v Barumbě objeví kultovní postava pražských večírků a parties, neúnavný pařmen, režisér kultovních filmů, herec a performer - Lucky Lucasso (roxydust/mecca). Bude okupovat nejen bar, ale i gramofony, s čímž mu pomůže jeho roxydustí kolega Mucho.

Odloženou světovou premiéru bude mít i projekt Los Breilos - desky roztočí Cordy, vokály obstará Boris Carloff (jinak též zpěvák skupiny Bubble Gun a příležitostný Tvyksův vokalista), rytmy rozkošatí jindy technař Kobylka a pokud se vše podaří, bubenické soupravy budou v pátek dvě! Všichni členové Los Breilos pochopitelně nosí brýle!!!

V pátek vás už navíc uvítá kompletní inovovaná podoba tanečního parketu - nový djský pult, vylepšený zvuk a nová světelná rampa.

Mediální podporu zajišťuje TV NOVA, která operativně na pátek zařadila hodinu po půlnoci film Pátek třináctého (1980). :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016