PARTYINFO

 

DELIKATES

Datum konání:
20.09.2002 - pátek
Místo konání:
Jindřichův Hradec - komplex Centrum
DJs:
Devil stage: Rumenige live (Toky/Numb Rec./U-club/SK), Pietro (Caramel.cz), Ginger (NSW, Lunar), Lynx (Blue Sound Promotion), Chaotic (F.project/South Sound System), Wetrix (V.I.P. club, S.S.S.)
Freestylers stage: F.I.L. MC (F.project/South Sound System) a hosté z Killah Tunes a Revolution of Sound
Popis:
2 stage, fantasy decorace, JBL sound system, laser & light show, double color oil projekce, performance, překvapení
vstup 120/150 CZK
 
 
Delikates aneb poprvé v jižních Čechách Toky live
Měsícem zářím se, opět po dlouhém období letních akcí, probudí klubová taneční scéna k plnému životu. V jižních Čechách se o úspěšné probuzení atmosféry plného sálu křičících lidí hodlá postarat party Delikates.
 
Měsícem zářím se, opět po dlouhém období letních akcí, probudí klubová taneční scéna k plnému životu. V jižních Čechách se o úspěšné probuzení atmosféry plného sálu křičících lidí hodlá postarat party DELIKATES.

Speciálně a pouze pro tuto party bude otevřen komplex Centrum na Jindřichohradeckém sídlišti Vajgar. Komplex, který poskytne dvě rozsáhlá podlaží, samozř. s veškerým nezbytným zázemím a zařízením (šatny, prostorné toalety, klidné posezení, dostatečné množství barů aj.), bude dekoračně upraven a připraven pojmout minimálně tisíc lidí.

Akce bude rozdělena do dvou scén (podlaží). Hlavní sál obsadí vyznavači nekompromisních techno beatů a zde si budou moci vychutnat sety pěti techno DJs. A sestava je opravdu solidní - Pietro, Mountain, Lynx, Chaotic, Wetrix. Vrcholem večera bude presentace hard slim techno music, tedy již zmiňované živé vystoupení Jury Tokára /Toky/, nebo-li projektu RUMENIGE, které si budou moci všichni na jihu Čech vychutnat poprvé. Druhou scénu (podlaží) si podmaní DJ F.I.L. Mc a jeho hosté z Killah Tunes a z Revolution of sound. Společně předvedou své umění nejenom za gramofony, ale i s mikrofony. Můžeme se tedy těšit na scénu plnou hip-hopu, d´n´b, junglu a to v originálním podání od republikově uznávaných DJs.

Ozvučení a osvětlení akce bylo svěřeno opravdovým profesionálům. Systém JBL o dostačujícím výkonu slibuje kvalitní hudební zážitek, inteligentní světla nové generace působivou světelnou show. Laser a double_color_oil projekce je pro party Delikates samozřejmostí.

Důmyslně osvětlené molo na hlavní scéně poslouží jednak pro performance tak i pro překvapení, které na návštěvníky čeká.

Cena vstupného na tuto party je přijatelná pro všechny. V předprodeji lze zakoupit lístek za 120 na místě potom za 150 Kč.

Prosím sledujte nadále www.techno.cz, kde Vás budeme pravidelně informovat o novinkách k party DELIKATES.


Předprodejní místa:

Aiffel rec. České Budějovice
Round rec. České Budějovice
X-files České Budějovice
Bar Szabo Jindřichův Hradec
Minimax Pelhřimov
Bar u Tlouka Veselí nad Lužnicí
Videopůjčovna Vacula Tábor
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016