PARTYINFO

 

SÁZAVAFEST 2002

Datum konání:
09.08.2002 - pátek
Místo konání:
Sázava - areál Ostrov
Info:
http://www.sazavafest.cz...
 
 
Sázavafest 2002
In Promotion & MusicPage.cz pořádají:

SÁZAVAFEST 2002

II. ročník benefičního hudebního festivalu na podporu vozíčkářů
9. až 11. srpna 2002 - Sázava nad Sázavou, areál "Ostrov"

Nosnou myšlenkou benefičního festivalu SázavaFest je zbořit pomyslné hranice mezi zdravými a tělesně postiženými lidmi, propojit hudbu a tanec se zdánlivě nepohyblivým světem postižených a zároveň spojit zábavu s užitkem, neboť výtěžek ze vstupného je každoročně věnován právě tělesně postiženým, jejich potřebám.

Festival je situován do krásného posázavského prostředí města Sázava nad Sázavou. Prostor areálu "Ostrov", na kterém vyroste festivalové městečko, je příjemným místem pro letní happeningy. Organizátoři by rádi navázali na kulturní tradici tohoto místa, na kterém již v minulosti probíhaly velké open-air koncerty.

Pro letošní ročník SázavaFestu pořadatelé přichystali celkem 3 hudební scény ! Návštěvníci se mohou těšit na DJ´s sety, filmové projekce (např. Rok Ďábla), performance, sportovní vyžití či prostě jen relax u vody se skvělou muzikou domácí hudební špičky.

Během dvou festivalových dnů se na sázavském Ostrově představí více než 50 umělců. Celým festivalem bude provázet herec a moderátor Jaroslav Dušek, kterému bude sekundovat kolega z divadla Vizita Martin Zbrožek. Trojlístek moderátorů doplní Roman Lipčík.

Hlavní hvězdou festivalu není nikdo jiný, než pětinásobný držitel ocenění Akademie "zpěvák roku" DAN BÁRTA se svým projektem ILLUSTRATOSPHERE. Na SázavaFestu odehraje exklusivní 2,5 hodinové vystoupení s vlastní zvukovou technikou !

Druhým velkým tahákem bude pražská kapela TATA BOJS, která se díky svému velmi úspěšnému turné k albu "Biorytmy" těší velké přízni publika po celé ČR.

Příznivcům tvrdší muziky jistě udělá radost vystoupení formace KURTIZÁNY Z 25. AVENUE, která po pětileté pauze vydává zbrusu novou desku "Medium" a jejich koncert neztratili nic na svém náboji, právě naopak !

Zmiňovat popularitu a úspěchy kapely DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND je asi zbytečné. I jejich druhé album je opět plné energie. Skvělou formu potvrzuje povedená předělávka hitu "Knockin´ On Heavens Doors", která momentálně rotuje snad ve všech rádiích.

Ze Slovenska přijedou rozhýbat publikum punkeři INÉ KAFE, náladu prosluněné Jamajky navodí houpavé rytmy nejlepší domácí reggae skupiny ŠVIHADLO a tříštivou energii, našlapanou muziku a plivání ohňů divákům nekompromisně naservíruje DIVOKEJ BILL.

O tom, že SázavaFest letos nabídne to nejlepší z české hudební scény svědčí i další jména: PRIESSNITZ, GARAGE, VYPSANÁ FIXA, WALK CHOC ICE, PLEXIS, PROHRÁLA V KARTÁCH, WOHNOUT, INÉ KAFE (SK), ROE-DEER, RADIUM.NFO, READY KIRKEN, JOLLY JOKER & PBU, SATELIT KANIBAL, DOUBLE DECKERS, VRTULE 1, PROFUNKUNIT, TAKING OFF, BOSWORTH, SICK MODELS, DUST, MEZI PROUDY, POST IT, IMODIUM, PEARL JAM REVIVAL, SLOT & SHADE, ANTHON MAUSER, MILDE SHAG, MARACA, APPLE JUICE, ELVIS GOTT SUPERSTAR, MATA HARI, WALKING FISH, DJs LIQUID A, BARLOW a další ...

Samozřejmostí bude festivalové městečko, které nabídne množství rozličných stánků s různým občerstvením, knihy, CDs a kazety, trička, korále, tattoo salon, piercing, barvení vlasů a kadeřnictví, sportovní vyžití a prostor pro stanování a picknick.

Zpestřením festivalu budou footbagové exhibice, DJs workshopy, prezentace DJs RedBull Music Academy, stolní fotbálek a různé soutěže. Na festival je bezbariérový přístup. Vozíčkáři mají vstup zdarma.

Vstupenky na SázavaFest jsou k dostání v distribučních sítích Ticketpro a Ticketstream. Dvoudenní vstupenka stojí v předprodeji pouhých 330.- Kč. Na místě budou vstupenky v prodeji za 400.- Kč.

Všechny vstupenky zakoupené v předprodeji budou v rámci festivalového programu slosovány o hodnotné ceny (CD, kazety, trička, plakáty...).

Spojení: Auto - dálnice D1 Exit 34 ; Bus - PID č. 382 z Metra "A" Skalka ; Vlak - Praha - Čerčany - Benešov

Podrobný program vč. všech potřebných informací najdete na festivalovém webu www.sazavafest.cz



· Souhrnné informace:


SÁZAVAFEST 2002

Kdy: 9. - 11. 8. 2002, zač. 18:00h

Kde: Areál "Ostrov", Sázava nad Sázavou (okr. Benešov)

Co: II.ročník benefičního hudebního festivalu na podporu vozíčkářů

Účinkují: DAN BÁRTA & ILLUSTRATOSPHERE, TATA BOJS, -123 MIN, PRIESSNITZ, DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND, DIVOKEJ BILL, ŠVIHADLO, GARAGE, VYPSANÁ FIXA, WALK CHOC ICE, PLEXIS, PROHRÁLA V KARTÁCH, WOHNOUT, INÉ KAFE (SK), KURTIZÁNY Z 25. AVENUE, ROE-DEER, RADIUM.NFO, READY KIRKEN, JOLLY JOKER & PBU, SATELIT KANIBAL, DOUBLE DECKERS, VRTULE 1, PROFUNKUNIT, TAKING OFF, BOSWORTH, SICK MODELS, DUST, MEZI PROUDY, POST IT, IMODIUM, PEARL JAM REVIVAL, SLOT & SHADE, ANTHON MAUSER, MILDE SHAG, MARACA, ELVIS GOTT SUPERSTAR, APPLE JUICE, WALKING FISH, MATA HARI,
VODOPUMPAMASOMLEJN, DJs LIQUID A, BARLOW a další ...

Moderují: JAROSLAV DUŠĚK, Martin Zbrožek, Roman Lipčík

Speciality: 3 HUDEBNÍ SCÉNY ! Kapely - DJs - Divadlo - Filmy - Sportovní exhibice -
Performance - Workshopy - Tattoo - Festival City - Bezbariérový přístup

Vstupné: 330.- Kč (v předprodeji) / 400.- Kč (na místě) - na oba festivalové dny.
vstupenky k dostání v sítích Ticketpro / Ticketstream

Info: www.sazavafest.cz

Pořádá: In Promotion & MusicPage.cz ve spolupráci s Pražskou organizací vozíčkářů



· Kontakt:

Veškeré informace o festivalu Vám rádi poskytneme na uvedených kontaktech:

Pavel Kloupar, manager festivalu
info@inpromotion.cz, tel. 0606-626 996

Tomáš Klečka, produkce
klecka@musicpage.cz, tel. 0603-974707

Jarmila Onderková, zástupce POV
pov@gts.cz, tel. 0603-769824
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016