PARTYINFO

 

HIGHLAND BEATS

Datum konání:
13.09.2002 - pátek
Místo konání:
Havlíčkův Brod - Vagon
DJs:
Afix, Quark, Deck, Scheema, Jurage, Bart, Patty, Zygy
Live:
Quark
Popis:
regional electronic festival
vstup 79 CZK
 
 
Highland Beats
V pátek 13.9. se uskuteční v havlíčkobrodském klubu Vagón regionální technofestival Vysočiny nazvaný Highland Beats.
 
V "pátek 13.9." 2002 se uskuteční ve věhlasném havlíčkobrodském klubu Vagón, regionální technofestival Vysočiny zvaný "HIGHLAND BEATS". Zastoupení Djs pro tuto akci tohoto hornatého kraje je v celku dost obsáhlé a skýtá osazenstvou "techno-ranařů" J, kteří už mají nějakou tu party za sebou. Proto se návštěvníci mohou těšit na dobré klubové techno, v podání známých či méně známých lokálních Djs. To vše podpoří kvalitně uzpůsobený zvuk, firmy ZECK - speciálně provedený pro tuto akci. Také se těšte na zajímavou psychedelickou projekci a zároveň na přijatelné ceny za barem (což je snad ještě důležitější…že?:). To vše v režii 2 lidí, Quarka a Afixe. Kteří pro tento večer pochopitelně v LINE UPu, nebudou chybět.

Afix - člověk, který po mnohých zkušenostech s několikaletým hraní si stihl zahrát se jmény jako např. Joel Mull, Female, Steve Bicknell nebo Makaton. Je bookován Brněnskou agenturou Soundcaught. V současné době pořizuje hudební hardware pro studio.

Quark - Dj, producent, začínající "Live Acťák", promotér a bývalý resident již neexistujícího klubu MATRIX. Má za sebou již mnoho menších či větších akcí po celé republice. Zahrál si už také za hranicemi naší vlasti.

Sheema & Deck - téměř legendární postavy techna v okolí Jihlavy a Vysočiny vůbec. Dříve spolu hrávali kvalitní 4 gramcové sety ua Diversity promotion, v současnosti ale zkoušejí samostně hraní na 3 gramce, které jim oběma šlape velmi pěkně. Nechybí v Line Upu na žádné zajímavější akci v okolí, hráli s řadou kvalitních českých i zahraničních Djs.

Jurage - Dj z Pelhřimova, který ač sice s malými zkušenostmi, zvládá Djing na výborné úrovni. Začína dělat větší techno parties na Pelhřimovsku, které jsou myslím docela úspěšné. Je v řadách Diversity bookingu.

Patty Crook - Dj ze Žďárska, který svým showmanstvím za Dj-pultem nikdy nenudí. Hraje především minimalové deeptechno a je slyšet spíše na méně významných akcích, Vysočiny a také jezdí často hrát do Podkrkonoší. Je člen Quarkovýho bookingu U&U.

Zygy - Dj a promotér techno-house pořádající akce v okolí Žďárska. Ač s bohatými několikaletými zkušenostmi Dje a pořadatele, hraje prakticky jen na svých parties.

Bart - talentovaný Dj z Hlinska působící především na Pardubicku a Chrudimsku, jeho namíchané sety měli velmi kladnou odezvu v redakci Bassline.


Těšíme se velmi na vaší návštěvu a doufejme, že "PÁTEK TŘINÁCTÉHO" nepřinese nic špatného. Věřte, že "čerství" méně známí Djs překvapí mnohem více, než neustále se vyskytující české techno-hvězdy. Zkuste tentokrát večer s legendami, nikoli s hvězdami... :)
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016