PARTYINFO

 

FUNKOMAT

Datum konání:
23.08.2002 - pátek
Místo konání:
Brno - Babylon
DJs:
Kuba Soulcheck, Milan Kroužil, Maceo, Mikuláš
Live:
Kuba Soulcheck + Roman Holý , Matěj Ruppert a Tonya Graves live, MC Jesus + DJ Cut Dem
Info:
http://www.funkomat.cz
Popis:
nejrozjetější a nejvíc FUNKY noc v Čechách
 
 
Funkomat - nejrozjetější funky noc jede do Brna...
Funkomaty se už podle názvu nesou v funky rytmech - spojení DJe Kuby Soulchecka s členy Monkey Business (Roman Holý, Matěj Rupert a Tonya Graves) se ukázalo jako hodně zajímavá fůze současného klubového housu a prazákladu taneční hudby - FUNKY... Tahle akce rozhodně stojí za vidění a techno.cz doporučuje...
 
Funkomat / pátek 30.4.2002 /start 20:00 /CLUB BABYLON, Dominikánské náměstí

V pátek 23.8.2002 v Brněnském klubu Babylon pokračuje svojí třetí zastávkou jedna z nejoriginálnějších klubových party tohoto roku - FUNKOMAT.

Ptáte se co je to vlastně FUNKOMAT?
Funkomat je spojení hudebně vizuální, FUNKOMAT je alternativou současným klubovým nocím. Celá noc se nese ve znamení stylu FUNKY a to ať v jeho nejranější podobě až po podobu současnou vinylovou, jde o jakousi procházku jeho historií od dob George Clintona, Jamese Browna až po dnes. Funkomat je originální spojení Dje Kuby Soulchecka za gramofony a jeho společného jamu s živými hudebníky, třemi člen kapely MONKEY BUSINESS. Představí se DJ Kuba Soulcheck spolu s živým vystoupením Romana Holého , Matěje Rupperta a Tonyi Graves, tak jak je na klasických koncertních podiích nepoznáte. Jde o fůzi základů taneční muziky a současné klubové muziky. Jde o vystoupení plné energie a roztančí a svojí atmosférou bez problému pohltí každého.

Společně s hlavním zlatým funkovým hřebem se objeví na line upu i plzeňský funky man DJ Maceo a legenda DJ Milan Kroužil, spolu s posilou DJ Mikulášem z Evropy 2, tito dva pánové Vám naservírují na začátku večera FUNK z jeho nejranějších dob. Dále se můžete těšit na vystoupení MC JESUSe, člena pražské Laterny Magiky spolu s Djem CUT DEMem.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016