PARTYINFO

 

TECHNO FACTORY - EXCLUSIVE DJ´S TEAMS SHOW

Datum konání:
23.08.2002 - pátek
Místo konání:
Jilemnice - Továrna
DJs:
Daho vs. Ginger (NSW), Music Madness (Madman vs. Raju)
Popis:
exclusive dj's show, videoprojection, super sound, industrial decos
vstup 99 CZK
 
 
Týmové show na Techno Factory
Po sérii úspěšných techno parties Techno Factory, které se dosud v klubu Továrna v Jilemnici konaly, nyní připravuje agentura Mountaingate její pokračování. Další party, která proběhne v pátek 23.8. je však svým způsobem jedinečná. Svou exkluzivní DJskou show ze 4 gramců a 2 mixáků návštěvníkům představí oblíbená dvojice techno DJs Daho a Ginger. Druhým DJský tým Music Madness, za kterým stojí nadějný pražský DJ Madman a DJ Raju, ti doplní své vystoupení ještě o groove sampler Roland SP808 EX.
 
Po sérii úspěšných techno parties Techno Factory, které se dosud v klubu Továrna v Jilemnici konaly, nyní připravuje agentura Mountaingate její pokračování. Další skvělá party, která proběhne v klubu Továrna v Jilemnici v pátek 23.8.2002 je však svým způsobem jedinečná. Svou exkluzivní DJskou show ze 4 gramců a 2 mixáků návštěvníkům představí oblíbená dvojice techno DJs DAHO a GINGER. Druhým DJský tým MUSIC MADNESS, za kterým stojí nadějný pražský DJ Madman a DJ Raju, ti doplní své vystoupení ještě o groove sampler Roland SP808 EX.

Klub Továrna je upraven v industriálním stylu, prostředí doplňují skutečné stroje, např. jeřáb zavěšený u stropu, nebo nářadí vyrovnané pod sklem na baru. Nechybí zde ovšem ani pohodlné gauče, kde si může každý návštěvník v pohodě vychutnávat party spolu s kamarády nebo nějakým dobrým drinkem. Dokonalou klubovou atmosféru doplní videoprojekce. Samozřejmostí je kvalitní zvuk. Příznivé bude i vstupné, pouhých 99 Kč.

Přijďte 23.8. zapařit do klubu Továrna na výjimečnou DJskou show.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016