PARTYINFO

 

WHITE COAL

Datum konání:
27.09.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Ian Blond, Martin Gredner, Lautek
Popis:
drink free, happy hours do 00:00 - sleva na vybrané nápoje 50%
rezident DJs z ostravského klubu Fabric
 
 
Večer rezidentů ostravského klubu Fabric
Večer rezidentů ostravského klubu Fabric.
 
Tento večer rezidentů ostravského FABRICu se ponese v duchu především progresivní house music.Představí se Vám trojice zkušených Djs, kteří opravdu umí pracovat s "partypeople" a samozřejmě s vinyly. Zkušenosti mají na rozdávání, Ian Blond mixuje 12 let, Lautek 10 let a Martin Gredner 5 let.

Všichni jsou rezidenti Fabricu již od jeho založení, tedy 2 roky.Jejich rezidentí nocí X-Mix, Play, či Dream prošla kompletní česká elita djs.

DJ Blond byl na Moravě znám svými precizními techno, techhouse sety, poslední dobou však prošel výraznou změnou a nyní Blond preferuje deep progressive projekty jako Cass and Slide a Hippe-E and Halo.Jeho oblíbený label je Yoshitoshi.

DJ Lautek založil nyní ve Fabricu novou rezidentní noc CROQUET, která se věnuje výhradně breakbeatu.Z toho vyplývá, který styl David Nekuda aka Lautek favorizuje.DJ Lautek také mistrně kombinuje tento styl s techhouseovými prvky, jeho sety vynikaly vždy pestrostí.

DJ Martin Gredner je propagátor stylu progressive house s prvky trance.Ve svých setech má rád dynamiku bez hluchých míst a tvrdí, že pro něj kromě techniky je velmi důležitá komunikace dje s parketem.Oblíbení Djs, Timo Maas, Seb Fontaine, Sasha, labely Plastic Fantastic a Hope.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016