PARTYINFO

 

DECADANCE - TSUNAMI

Datum konání:
20.09.2002 - pátek
Místo konání:
Liberec - KD
DJs:
techno stage: Inigo Kennedy (UK), Ladida, Orbith, Agent, Džejár, Skipworker, Paul Silver
jungle, dnb stage: Koogi, IM Cyber, Philip TBC, Ghonzales
trance/house stage: Little Lui (SK), Petr Holman aka Holmi, Begin of The End - live, Daiff Cooker, Chris Bau
Info:
http://www.crystalhouse.cz...
Popis:
videoprojekce by DílnaFilm
start 20:00
 
 
Rozhovor s Inigo Kennedym
Rozhovor s Inigo Kennedym k páteční Decadance - Tsunami.
 
Co je u tebe nového?

Mnoho věcí. Právě jsem dokončil Asymetric 009 a 010 a jsou na ně dobré ohlasy. Takže doufám, že budou vydány ještě před koncem roku. Potom se budu věnovat tvorbě celého Asymetric alba, nebo mixovanému CD. Také se začínám zaměřovat na projekt elektronické hudby, ale zatím mi chybí mnoho detailů. Tak uvidíme!

Jsem ve spojení také s mnoha dalšími vydavatelstvími jiných labelů, ale nic není ještě definitivní. Nejlépe je sledovat mé webové stránky: www.inigokennedy.co.uk.

Hrál jsi někde na openair festivalu? Kde se ti nejvíce líbilo?

Ne, nehrál jsem na žádném festivalu. Měl jsem dá se říci "tiché léto" - něco jako pauzu, chtěl jsem se koncentrovat na jiné věci. Všeobecně vzato nehraji na mnoha velikých vystoupeních, nikdy si je totiž tolik neužiji. Ale viděl jsem, že v Čechách byla spousta open air festivalů a mnoho z nich vypadalo opravdu perfektně! Takže možná příští rok - kdo ví.

Kde budeš hrát v blízké budoucnosti? Máš nějakou party, kam se těšíš?

Mám mnoho možností, jako vždy! V příštím roce bych se rád koncentroval více na CZ, SK, Maďarsko a přilehlé oblasti. Nějaká vystoupení jsou i v Německu, Rakousku a také něco v UK, což je velmi neobvyklé. Dále je také v jednání návrat do Austrálie, kde chci udělat malou tour, bude to velmi cool! Navštívím také Japonsko, což je věc, kterou jsem chtěl udělat již dávno.

Team, který dělá animaci na akcích Decadece, se právě vrátil z Londýna z klubu The Slimelight, znáš jej? Hrál jsi někdy v tomto klubu?

Znám tento klub, ale nedostal jsem šanci jezdit sem velmi často, alespoň v posledních letech. Navštěvoval jsem hodně industrial (emb) kluby v Londýně a Manchesteru (kde jsem pět let studoval na universitě). Byla to část mého začlenění do techna.

Budeš v Liberci hrát s českou techno špičkou. Znáš nějaké české DJs? Jaký je tvůj názor na jejich hraní?

Jistěže znám mnoho lidí! To je také jedna z příčin, proč se tak často vracím do této části světa - mám zde mnoho přátel. DJs z této oblasti jsou jedni z nejvíce odevzdaných, pracovitých a vášnivých lidí, které znám, což je perfektní věc! Mám rád všechny lidi hrající na techno stage a mnoho i z d'n'b stage na Decadance party - někteří z těchto lidí jsou mými dobrými přáteli, takže si myslím, že to bude opravdu velmi zábavná noc!

Hraješ zde jako první zahraniční techno hvězda. Co bys vzkázal lidem, kteří se na tebe přijdou podívat? Co od tebe mohou očekávat?

Těšte se na to, protože jsem! Ahoj!
 
Biografie - Inigo Kennedy (UK) Decadance - Tsunami

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016