PARTYINFO

 

POSSITIVE FEELINGS

Datum konání:
30.08.2002 - pátek
Místo konání:
Dolní Podluží - U Nás
DJs:
Lucca, Crayzzeeeman, Tellu, Stanko
Info:
http://www.volny.cz...
Popis:
crystal gogo dancers, každý 10. clubber mixované CD DJky Luccy jako dárek, vstup 90 CZK
 
 
Lucca na Possitive Feelings
V pátek 30. srpna je poslední šance pro všechny, kteří si chtějí prožít pořádnou party o prázdninach a to na Possitive Feelings v Dolním Podluží u Varnsdofu v prostoru u restaurantu U nás.
 
V pátek 30. srpna je poslední šance pro všechny, kteří si chtějí prožít pořádnou party o prázdninach a to na POSSITIVE FEELINGS v Dolním Podluží u Varnsdofu v prostoru u restaurantu U nás.

Hlavní hvězdou je DJ LUCCA, která má za sebou hraní na všech větších akcích v ČR a toto léto absoluvovala mimo jiné i turné v Kolumbii a Španělsku. Určitě potvrdí svou kvalitu ve svém tech-house setu.

Dalšími DJs jsou:

Crayzzeeeman - majitel labelů TechEx, Hyperversion a bookingové agentury Scanners Booking, který je jednou z mladých nadějí české funky a tribal techno scény. Mimo jiné hrál 8.6. na sobotní Dance Extravanganza na radiu Evropa 2 nebo na party TechEX v chorvatské Opatije. Na party ma připravený speciální ranní set.

Tellu - techno dj z nejsevernějších Čech, který se pomalu začíná prodírat do všech severních klubu. Hral po boku všech techno hvězd ČR a vyniká hlavně precizním zvladnutím mixu.

Stanko nabídne na začátek party svůj svězi a positivní progressive tech house set.

Party bude mít skvělý zvuk a dobrá světla. Další atrakcí bude tým Crystal GOGO Dancers, které můžete pravidelně vidět na parties Crystal House v České Lípě a Liberci.

Každý 10. clubber dostane mixované cd od dj luccy jako dárek!
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016