PARTYINFO

 

NIGHT OF TECHNO

Datum konání:
21.09.2002 - sobota
Místo konání:
Vrchlabí - Dr. Max
DJs:
Boss (SK), Orbith, Kaisersoze, Cool
jungle&dnb - Kaapha, E-Logic, T.O.X.O.M
Popis:
vstup 140 CZK
 
 
Dr. Max znovu ožívá
V sobotu 21.9. znovu ožije klub Dr. Max po krátké odmlce způsobené změnou provozovatele klubu a rekonstrukcí interiéru.
 
V sobotu 21.9. znovu ožije klub Dr. Max po krátké odmlce způsobené změnou provozovatele klubu a rekonstrukcí interiéru. Do řady parties pořádaných agenturou MOUNTAINGATE, na kterých jste mohli vidět a hlavně slyšet zahraniční jména jako je Scan X, Marco Zaffarano, Marco Lenzi, Corvin Dalek, ale také celou špičku naší taneční scény - Ladida, Orbith, Michael Burian, se 21.9. zařadí další díl série parties Night of techno.

Night of techno bude mít tentokrát dvě scény. Na hlavní se představí nadějný slovenský techno DJ a producent - DJ Boss, dále pak nejoblíbenější český DJ dle ankety časopisu Bassline, DJ Orbith. Ten mimo jiné v nedávné době vydal svůj první vinyl na labelu LICKER (Orbithův LICKER 4 i předchozí díl LICKER 3 bude na party k dostání). Poprvé u Dr. MAXe zahraje i jedna z vůdčích osobností české techno scény DJ Kaisersoze. Poslední koho je třeba zmínit je DJ Cool, který bude celou akci na TECHNO STAGE zahajovat .

Druhá scéna bude ve stylu d'n'b a jungle. Zde se premiérově představí DJs: Kaapha, E-Logic a T.O.X.O.M

Slavnostní atmosféru znovuotevření klubu doplní speciální dekorace, samozřejmostí je pak kvalitní zvuk, světla, možnost parkování přímo v areálu Dr. MAXe.

Vstupné je za přijatelných 140 Kč.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016