PARTYINFO

 

BOOM AFTERPARTY

Datum konání:
31.08.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Black Pes, Klánovice
DJs:
main floor: Horizon (Cosmixed Society, AU)
chill-out: Ondřej Psyla (PragTranceCrue, ProFuturum)
Live:
Akhibara (Quakka Tribe), Psyrix (Hedonix), MP (ex-ElectroTherapy), Gorg, Gondar (SeedaGate)
Popis:
psytrance, deco by Fluorobotanics & Unknown
Klub se nachází hned vedle nádraží. Vlaky jezdí z Masarykova nádraží do Klánovic. Cesta trvá 20 minut a cena jízdenky je 20 CZK. Odjezdy vlaků: Masarykovo nádraží: 18:30, 19:30, 20:30, 21:30, 22:30, Hlavní nádraží: 00:10
vstup 100 CZK, start: 21:00, end: 07:00
 
 
Boom AfterParty
Uvidíme se 31.08. v klubu Black pes v Klánovicích na Psychedelické noci Boom Afterparty, která proběhne k příležitosti návratu českých freaků z největšího Goa trancového festivalu v Evropě - Boom Festivalu.
 
Uvidíme se 31.08. v klubíku "Black pes" v Klánovicích na Psychedelické noci "Boom Afterparty", která proběhne k příležitosti návratu českých Freaku z největšího Goa Trancového festivalu v Evropě - Boom Festivalu.

Začátek party je v 21:00 a konec je plánován na sedmou ráno. Vstup je 100 Kč, ale kdo chce může přispěti i více, jelikož výtěžek z této party půjde na opravu povodní zníčené obce Roztoky u Křivoklátu.

A co nás čeká a nemine? Především vystoupení rakouského DJ jménem Horizon, který hraje pod seskupením Cosmixed Society a jeho sety se vyznačují zejména Power Full-on trancem, což znamená především Psytrancem který se hraje hodně vejškově, takže vás nenechá na minutu odpočinout!

Dále své nové věci zahraje v Live setu dj Akhibara. Seskupení HedoniX bude na této akci zastoupeno DJs MP a Psyrixem. Za Prahu budou hrát Djs Gorg a do rána vás provede svým Morning trancem Gondar.

UV plátna přivezou Fluorobotanics a nové ještě v ČR neviděné plátna přiveze sám hlavní aktér věčera dj Horizon. Samozřejmě bude připraven i příjemný, pohupující Chill out.

Všem zůčastněným přejeme co možná nejvíce dokonalého uvolnění!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016