PARTYINFO

 

GATE

Datum konání:
06.09.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Petr Holman aka Holmi (clubber.sound), N-Rico, Tazz (white&round), Glide (white&round)
Popis:
drink free, happy hours do 00:00 - sleva na vybrané nápoje 50%
UV dance performance, laser show, video projection
start 21:00
 
 
První poprázdninové pokračování progressive trance party
Tranceové party Gate v klubu Industry55 většinou kombinují klasickou a progresivní polohu tohoto žánru taneční hudby. Zdá se, že prvním vybočením z řady bude zářijové pokračování, kterou pro vás klub Industry ve spolupráci s agenturou Moonlight Production připravuje už na tento pátek 6. září.
 
Tranceové party GATE většinou kombinují klasickou a progresivní polohu tohoto žánru taneční hudby. Zdá se, že prvním vybočením z řady bude zářijové pokračování party GATE, kterou pro vás klub Industry ve spolupráci s agenturou Moonlight Production připravuje už na tento pátek 6. září. Ve velmi silné převaze bude totiž tentokrát progressive trance, tedy žánr, který si u nás "dávají" zatím spíše "fajnšmekři", ale stále častěji mu přicházejí na chuť i ostatní klubeři. Rozhodně neočekávejte "lítačky" ve stylu PVD x-let tomu nazad. Naopak! V podání všech djs uslyšíte sound hodně aktuální, povětšinou anglické provenience. Tuto akcičku bychom doporučovali každému, kdo šmahem odsuzuje trance jako komerci. To, co v pátek uslyšíte rozhodně žádná komerce nebude. Už několikrát jsme na GATEu měli zelený laser, který vynikajícím způsobem dokresluje tu správnou náladu. A zelený laser nebude chybět ani tentokrát. K tomu samozřejmě opět videoprojekce a dance performance by Kris-Tee.


Profily djs:

N-Rico: Není to rozhodně žádný nováček, v této djské sestavě je dokonce nejzkušenější. Zahrál si snad ve všech pražských významných klubech a také v mnoha klubech mimo hlavní město. Hudebně mu asi nejvíce vyhovuje tech-house a právě do progressive laděný trance. N-Rico se taneční scéně věnuje opravdu naplno. Kromě toho, že hraje, je také úspěšným promotérem.

GLIDE - Velmi zajímavou a zatím stále nedoceněnou postavou naší scény je dj Glide. Tento talentovaný mladík si stoupl za gramce poprvé ve Slaném někdy v roce 97. Tehdy hrál hlavně acid a funky disco. Všechno ale změnila jedna kompilace Johna Digweeda, která ho doslova uchvátila. Od té doby začal vyhledávat podobnou muziku a progresivních a tribal desek se drží i dnes. Poněkud nepochopitelné je, že ačkoliv dj Glida předchází vynikající pověst, příliš příležitostí v našich klubech zatím nedostal. Zato hrál 3x v Ženevě a 2x na Floridě. Jeho set na GATE byste rozhodně neměli prošvihnout.

TAZZ - Také tento dj patří mezi ty mladé dj, které bychom mohli vídávat už brzy na klubových pódiích pravidelně. Na GATE si zahraje tento čerstvě dvacetiletý dj už potřetí. S gramofony se "seznámil" asi před dvěma lety. Zpočátku hrával trance podobný dj Tiestovi nebo Armin v. Burrenovi. Brzy ale začal vyhledávat desky s tvrdším beatem a spychedelickým zvukem. K jeho největším hudebním zážitkům patří nedávné vystoupení Jimmyho Van M. V Roxy. Dj Tazz se lepší hraní od hraní, a proto jsme na jeho set na GATE velmi zvědavi.

Petr Holman - rezident GATEu, je djem cca o dvacet let starším než jeho hosté, ale líbí se mu stejná muzika. Také on hrával zpočátku (začínal cca před dvěma lety) komerčnější tracky, ale postupem času se v jeho setech začalo objevovat stále více do progressive laděných desek a dnes je tento žánr jeho jednoznačně nejoblíbenějším. Petr Holman (ještě donedávna dj Holmi) je v posledních několika měsících stále vyhledávanějším djem. Zahrál si např. na obou Creamfields warm-upech, na festivalu Zámostí, na premiéře brněnské trance party Fusion (pořádané agenturou Lunar) a v nejbližší době ho čeká Ibiza5, Decadance v Liberci, pravděpodobně hostování na Slovensku a listopadová Citadela.


Line-up:

21:00 Petr Holman
23:00 N-Rico
01:00 Glide
03:00 Tazz
05:00 Petr Holman

Afterparty:

06:00 - 11:00 Prochy, Jeremy, Petr Holman
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016