PARTYINFO

 

INSANITY

Datum konání:
07.09.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Music Madness (rezidents), Chris Chemist (Lighthouse), Stevan F
Popis:
drink free, happy hours do 00:00 - sleva na vybrané nápoje 50%
 
 
Další díl své rezidentní noci Music Madness v Industry 55 - Insanity
Na sobotu 7.9. si pro Vás dvojice DJs Madman & Raju, vystupující ve společné formaci Music Madness připravila další díl své rezidentní noci v klubu Industry 55 - Insanity.
 
Na sobotu 7.9. si pro Vás dvojice DJs Madman & Raju, vystupující ve společné formaci Music Madness připravila další díl své rezidentní noci v klubu Industry 55 - Insanity.

Pro tuto noc si pro Vás pozvali své kamarády - začínajícího nadějného DJe Stevana F a zkušeného anglického DJe Chrise Chemista (Lighthouse). Společně s nimi se rozhodli zpříjemnit sobotní noc všem tancechtivým příznivcům kvalitní hudbou ve stylu tech-house a tech-trance.

I tento díl série bude koncipován především na dobré zábavě a kvalitní muzice, jejíž zárukou ostatně tito DJs jistě jsou.


Line-up:

21:00 - 23:00 Stevan F
23:00 - 01:00 Chris the Chemist
01:00 - ??:?? Music Madness (Madman vs. Raju)


DJ Chris the Chemist

Tohoto anglického DJe asi není na českém poli taneční muziky třeba rozsáhle představovat. Za posledních pár let jeho českých vystoupení byl k vidění a slyšení ve většině pražských a mimopražských klubech. V jeho bravurně mixovaných setech převažují převážně styly od deep-trance po tech-house. O jeho kvalitách svědčí v poslední době také to, že mu byla svěřena obrovská úloha, kdy se stal hlavním DJským předskokanem skupiny Underworld na letošních Creamfields.

Music Madness

Tato DJská formace vznikla v roce 1999 při pravidelných vystoupeních DJs Madmana a Rajua v rakovnickém klubu MAX, kde si ihned získala velkou přízeň tamního publika. Jejich sety ze 4 gramofonů a 2 mixážních pultů byly vždy plné pozitivní energie a zároveň technicky a hudebně velmi propracované. Od té doby vystupují pravidelně na všech parties v Rakovníku pouze v této formaci. Můžete je takto také slyšet například pravidelně v Lidovém domě v Žatci, v pražském Music clubu na Štvanici a po nedávném velkém úspěchu také nově pravidelně v klubu Industry 55 v Praze. Sólo můžete DJe Madmana a Rajua slyšet ve všech možných českých a moravských klubech po boku předních českých i zahraničních DJs, díky bookingovým agenturám MountainGatE a Moonlight production.

Stevan F

Tento DJ a producent vystupoval před pár lety pod pseudonymem Stew a působil převážně v jižních Čechách. Po jeho imigraci do hlavního města Prahy se rozhodl navrátit opět mezi DJe a již cca rok opět roztáčí své vinyly. Zaměřuje se převážně na taneční styly tech-trance a tech-house.


Line-up:

21:00 Stevan F
23:00 Chris Chemist
01:00 - ??? Music Madness (Madman vs. Raju)

Afterparty:

06:00 - 11:00 Petr Holman, Jeremy, Prochy
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016