PARTYINFO

 

ATTENTION!

Datum konání:
14.09.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Industry
DJs:
Dan Cooley (rezident, Roxy Praha) Loutka (wax), Next (clubber.sound)
Live:
Begin of the End
Popis:
videoprojekce, dancers, dekorace
start 22:00
 
 
Dan Cooley - rozhovor
Attention! - progressive night
Další díl pravidelné party Dana Cooleyho v klubu Industry55 - Attention!, se koná v sobotu 14.9.
 
Info: Další díl pravidelné party Dana Cooleyho, na které není nouze o kvalitní hudbu a výbornou atmosféru!

Po klidnějších prázdninových vydáních se v září Attention! party opět rozjede v plném proudu a volume 09 bude záčátkem klubové sezóny pro tuto noc. Rezident Dan Cooley z bookingu Roxy, který nedávno potvrdil svůj perfektní cit pro výběr desek a gradaci atmosféry na open air festivalu Hradhouse 2002 a před tím na českých Creamfields v Roudnici nad Labem, pozval na Attention! 09 legendu naší taneční scény a stále mezi špičku patřícího DJe Loutku. Ten letos v létě díky svým setům na festivalech opět stoupl na popularitě a dokázal, že rozhodně patří k současné scéně u nás. Navíc je i úspěšným producentem a i do budoucna od něj můžeme čekat něco z jeho "Loutkovin".

Na Attention! se velmi často představují talentovaní DJs z clubber.sound bookingu, který si pomalu buduje celkem dobré jméno a tentokrát ho bude reprezentovat DJ Next. O něm vás nyní více informovat nebudeme a necháme vše na vás a poslechu jeho setu.

Hodina bude na Attention! patřit projektu Begin of the End a jeho live vystoupení. Za tímto jménem se skrývá Zdeněk Charvát, jenž je nejen producentem, ale také šéfem jednoho z českých serverů věnovaných taneční hudbě - technisco.cz. V poslední době se hodně zviditelnil hlavně díky Corvinu Dalekovi, který zařadil jeho skladbu do svého setu na festivalu Creamfields a pro Begin of the End to znamená nejen zárodek spolupráce se zahraničím, ale také před několika dny avizovanou změnu jména. Vy si jeho našlapaný live set budete moci vychutnat ještě pod starým jménem a my vám toto vystoupení rozhodně nevymlouváme. ;)

Attention! 14. září tedy nabídne tři generace výborných DJs a live projekt vstupující na evropskou scénu. Kromě toho nebude chybět videoprojekce, dancers, dekorace a něco, co třeba ještě na Attention! night vymyslíme...

Za pravidelnou podporu a mediální partnerství Attention! night děkuje internetovým serverům techno.cz, rave.cz, clubber.cz, xmag.cz a bassline.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016