PARTYINFO

 

BLACK BACK

Datum konání:
13.09.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
John Buckby (Schmoov!, UK), David Bowles (Fra), Moskito, Vik, Mary Love
Popis:
party k znovuotevření populárního obchodu s klubovou módou Black Market
 
 
Black Back
V pátek 13. září se v pražském klubu Radost FX uskuteční party u příležitosti znovuotevření obchodu s módou a vinyl shopu Black Market.
 
V pátek 13. září se v pražském klubu Radost FX uskuteční party u příležitosti znovuotevření obchodu s módou a vinyl shopu "Black Market." Headlinerem této party bude člen anglického projektu "SCHMOOV (Winding Road records UK), DJ JOHN BUCKBY, kterého doplní domácí DJs Mary Love, Moskito a Vik. Lze tedy očekávat noc plnou kvalitního klubového houseu.

DJ John Buckby: v průběhu několika málo minulých let si vybudoval tento atraktivní chlapík dobré jméno hlavně na německé houseové scéně, kde má hned několik rezidentních nocí - ve Frankfurtu (kluby Monza a U60311), a v Hamburku (klub Lounge). Jeho popularita je tam tak velká, že pokaždé když odlétá, jej na letiště doprovázejí početné skupiny křičících fanynek. Styl jeho DJ setů se dá označit jako mix dubového NY houseu s techy - jazz feelingem, což na jeho publikum má vždy naprosto dokonalý účinek.

Black Market vinyl shop (boots boutique, jeans & T-shirts) najdete na adrese Koněvova 59, Praha 3 - Žižkov, otevírací doba: PO-PÁ: 11-19 hod.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016